Как преживяват любовните неудачи различните зодии

  • Сподели:
Как преживяват любовните неудачи различните зодии

Овен

Овните са доста сприхави и импулсивни. Техните любовни отношения са безкраен низ от кавги, раздели и събирания. И когато представителите на този знак взимат решение за окончателна раздяла, те преживяват ситуацията много емоционално.

Дори и любовта отдавна да си е отишла, те ще плачат заедно с партньора си, ще се обясняват в любов за пореден път, ще преосмислят раздялата и... ще сложат точка на отношенията. Да се разделиш с Овен, независимо дали е мъж или жена, никога не се получава "от раз", нито пък е завинаги. Овенът и неговият бивш партньор вероятно не веднъж след това ще се срещат тайно, а срещите им ще бъдат пълни с приключения.

Телец

Телецът подхожда към отношенията доста преднамерено. В неговото обкръжение не може да има случайни партньори и ако той все пак се реши да започне връзка, значи е напълно уверен в правилността на своя избор. Ако впоследствие разбере, че изборът му е бил неудачен и трябва да се раздели с партньора си, той се чувства измамен. И дълго след това не може да осъзнае как се е объркал толкова много!

Представителите на този знак смятат, че са направили всичко възможно за отношенията си. И за тях раздялата е последната точка. Как се разделят ли? Те могат да си тръгнат по английски. Просто да изчезнат, без да кажат дума.

Близнаци

Близнаците се отнасят прагматично към любовните отношения. Ако не се получи с един, идва следващият. Ако неочаквано партньорът не оправдае очакванията му, Близнакът без излишни угризения се впуска в търсене на нов. Той напълно искрено смята, че животът е един и не си струва да се губи време с неуспешни връзки. Затова Близнаците винаги преживяват раздялата много леко. Особено лесно се решават да скъсат по-младите представители на знака. Протакането просто не е за тях.

Рак

Раците до последно вярват в голямата, светла, красива любов – любов до гроб. Затова те правят всичко възможно, за да не се стига до раздяла. Дори и да виждат признаци на предстоящ разрив, те старателно затварят очите си за тях. Игнорират всички предупредителни сигнали, дори доказателства за изневяра или нечестност. Те сами никога няма да вземат решение за раздяла. Раците продължават да си дават все нови и нови шансове и всички съмнителни ситуации обясняват в своя полза.

Лъв

Гордите Лъвове доста често се разочароват от партньорите си. И когато свалят розовите очила от очите си, нищо не е в състояние да ги убеди да продължат една връзка. Те абсолютно по царски обясняват защо по-нататъшният съвместен път няма бъдеще и че и за двете страни е по-добре да се разделят. Разговорите обикновено протичат спокойно, без обвинения и претенции.

Ако партньорът им не се предава обаче, представителите на знака Лъв могат да скъсат много решително. Просто престават да отговарят на телефонните обаждания и всячески избягват срещи. Изключение правят само много влюбените Лъвове, които все още вярват в партньора си, макар и да осъзнават недостатъците му. В тези случаи, дори и да мислят за раздяла, Лъвовете се борят за любовта до край. Изобщо влюбеният Лъв има страхотна сила!

Дева

Девата се отнася много трепетно към раздялата. За нея това е лично поражение. Тя отлага момента на разрива колкото е възможно повече. Девата обикновено избягва волевото решение за край на връзката. Дори и да са нещастни в личния си живот, тези представители на зодиака никога не казват последната дума и отлагат за неопределено време. Така че при неудачна връзка с участие на Дева, точката обикновено се слага от другата страна.

Везни

Везните не понасят самотата. Те са готови да живеят и в нещастна връзка, ако нямат алтернатива. Виждайки недостатъците на партньора си, представителите на този знак се затварят в себе си, но не могат да направят последната стъпка. Как се разделят? При тях краят на една връзка е много неясен. Те не умеят да кажат, че това е краят, отдалечават се от партньора си или просто изчезват. И поради страха от самота са готови веднага да се впуснат в следващата неудачна връзка.

Скорпион

Скорпионът не обича да се признава за победен в нито една област, в това число и в личния живот. Ако Скорпионът реши, че иска да има връзка с някого, то след време той не променя мнението си просто така. И след като така целенасочено се е борил за чувствата на партньора си, само предателството или нечестността на другия може да го накара да вземе крайно решение за раздяла. Тогава любовта на Скорпиона се превръща в ненавист и той е готов да го унищожи!

Стрелец

Стрелецът е убеден, че всички бури на любовния живот могат да се преодолеят, стига да го искаш силно. Затова той винаги дава на партньора си няколко шанса. Но все пак и неговото търпение има край. Той се разделя спокойно, без скандали и ругатни. А след раздялата много често остава с бившите си в приятелски отношения, подкрепя ги и дори може да им помогне да си намерят нов партньор.

Козирог

Козирогът много често приема увлечението за любов. И когато осъзнае грешката си, той надменно прекратява връзката. При това той не щади другата страна. Козирогът счита, че трябва да е откровен, но не вижда и не разбира, че понякога тази откровеност граничи с жестокост. Така че ако се разделяте с този представител на зодиака, можете да научите за себе си доста "нови" неща.

Водолей

В любовните отношения Водолеят често е очарован и напълно увлечен от партньора си. Но когато всичко приключи, просто изчезва. Той не понася сълзливите сцени и прави всичко възможно да избегне това – сменя си телефонния номер, покрива се и напълно игнорира всички опити за връзка. Когато прецени, че времето на "траура" у половинката му е свършило, той сам се свързва с нея и проверява дали всичко е наред. Тогава вече между Водолея и бившия му партньор може да се породи истинско приятелство.

Риби

Да се разделиш с представител на Риби е огромен проблем. Преди всичко, те никога не са сигурни в това дали са взели правилно решение. Затова и никога не казват последната дума и си оставят отворена вратичка. Рибите много често поддържат и друга връзка, а впоследствие прехвърлят цялата тежест от разрива върху втория си партньор. След раздяла Рибите проявяват склонност да се връщат при бившите си в извънредни ситуации.

Източник: Gnezdoto.net