Как се молят отделните зодии

  • Сподели:
Как се молят отделните зодии

Молитвата е най-прекият начин да бъдем чути от Бог. Ето как се молим според зодията си, представено по забавен начин, в който има и зрънце истина.

Овен: Мили Боже, дай ми търпение. Искам го веднага!

Телец: Мили Боже, моля те, помогни ми да се свикна с промяната, която настъпи в моя живот. Но ако е възможно малко по-късно.

Близнаци: Ей, Боже (или Богиньо?)... Кой си ти? Какво си? Къде си? Има ли и други като теб? Не мога да разбера!

Рак: Отче, знам, че не трябва да разчитам на теб толкова много. Ти обаче си единственият, към когото мога да се обърна в момент, в който любимото ми детско одеяло е на химическо чистене.

Лъв: Здрасти, отче! 100% си изключително горд от факта, че съм твое чадо!

Дева: Мили Боже, моля те, направи света едно по-добро място. И само не обърквай нещата, както направи последният път!

Везни: Мили Боже, знам, че трябва да съм независим/а и да взимам сам/а своите решения. От друга страна обаче. какво е твоето мнение по въпроса?

Скорпион: Мили Боже, дай ми сила да простя на своите врагове, въпреки че са тъпанари и не го заслужават.

Стрелец: О, всемогъщи, всезнаещи, всеобичащи, вездесъщи и вечни Боже. Помолих те веднъж. Помолих те хиляди пъти - моля те, помогни ми да спра да преувеличавам!

Козирог: Отче, мислех да ти се помоля, но май трябва сам/а да си реша проблемите. Мерси все пак.

Водолей: Здравей, Боже. Някои казват, че си мъж, други – че си жена. Според мен всички ние сме богове. Защо тогава да се моля? Дай да си спретнем един купон!

Риби: Отче, който си на небесата. Тъкмо се каня да изпия тази последна една пета от уискито си, за да удавя болката и тъгата. Нека моето напиване бъде изцяло в твоя чест!