Какъв тип жени харесват мъжете

  • Сподели:
 Какъв тип жени харесват мъжете

Има мъже, които държат изключително много на външния вид, има и друг тип мъже, за които по-важна е душевността, но като цяло има няколко неща, по които си падат всички мъже и търсят в бъдещата си партньорка. Сега ще ви разкрием по какъв тип жени мъжете хлътват мигновено и запазват своя интерес към тях дори и във времето.

Амбициозни жени

Мъжът определено харесва жени, които знаят какво искат и как да го получат. Жени, които се развиват и имат желание да покажат на какво са способни. Всеки мъж иска до себе си жена, с която може без проблем да контактува и жена, която е достатъчно интелигентна, за да не създава излишни спорове от най-малкото.

Подържани жени

Мъжът иска да вижда, че жената до него не се е занемарила и отделя време, за да изглежда добре и във форма. Такава жена би задържала интереса на всеки мъж. Жената не трябва да се оставя по течението и да пренебрегва външния си вид, защото нека не се лъжем няма мъж, който ще е доволен партньорката му да прилича на не дотам щастлива домакиня. Защото всяка жена, която не иска да обръща внимание на външността си и не може да отдели няколко минути да влезе в приличен вид, определено е жена, която не е щастлива от начина си на живот, което кара и мъжът до нея неволно да изпитва същите чувства. Външният вид е важен и мъжът безспорно първо забелязва него, след което опознава характера и душевността на жената.

Силни жени

Мъжете лесно хлътват по жени, които трудно подават и колкото повече една жена изпълнява желанията на мъжа до нея, толкова по-скучна става тя за него. Мъжът търси партньорка, която да не се огъва пред малките спънки и партньорка, която може да отстоява своето мнение, а не робиня или послушен домашен любимец.

Експериментаторки обичащи адреналина

Мъжете харесват жени, които не се страхуват да експериментират и жени, които са готови да изпробват нови неща. Мъжът има способността лесно да се отегчава и бързо да му омръзва всичко, затова партньорката до него трябва да е човек, който притежава дори малко авантюристичен дух и има желание да изпробва нови – храни, места, стилове на обличане, че дори и сексуални пози .

Забавни жени

Мъжете си падат по жени, които притежават чувство за хумор и жени, които могат лесно да се разсмеят и да разберат шегата на мъжа до тях. Мъжът предпочита да вижда по-често усмивката на своята партньорка, защото това е едно от нещата, което го прави истински щастлив. Жената трябва да е усмихната и забавна, ако иска да задържи вниманието на мъжа до себе си.

Чувствителни жени

Жената винаги трябва да носи женското в себе си и да не се страхува да показва своите чувства. Една жена, която се радва на деца, животинки или дори на залеза, е жена която би привлякла вниманието на повечето мъже. Мъжете имат склонността да търсят майчинската грижа, дори и в партньорката си, както и да са сигурни, че тя ще бъде чудесна майка. Затова жената трябва да не се притеснява да разкрива своите чувства и емоции пред партньора си, защото именно те я правят истинска и неповторима.