Какво чувство за хумор притежава всяка зодия

  • Сподели:
Какво чувство за хумор притежава всяка зодия

Всяка зодия притежава различно чувство за хумор и докато едни имат дарбата да побъркат от смях останалите хора, други могат да ги приспят със своите разкази. Сега ще разгледаме зодиите, които могат без проблем да разказват забавни истории и това им се отдава и другата част от зодиите, които по-скоро са оперирани от чувство за хумор.

Овен

Овенът определено е изключително добър в черния хумор. Той е способен да се шегува с неща, които по-скоро са тъжни  или дори страховити за хората около него. Овенът не знае кога преминава тънката граница от веселата и забавна част към жестоката истина, която пак сервира с насмешка. Представителите на тази зодия не разполагат със заложбата да разсмиват другите просто, защото не са от най-големите оптимисти, а това е особено важно качество за всеки, който притежава добро чувство за хумор.

Телец

Телецът определено е опериран от чувство за хумор. Той може да вложи целия си чар и талант в разказите и пак никой да не разбере какво точно иска да разкаже. Въпреки, че самият той е останал с впечатлението, че е майстор на забавните вицове – хората около него определено не са на същото мнение. Телецът успява да разказва вицове развлекателно и с флегматичен тембър, който по-скоро приспива останалите хора, вместо да ги развеселява.

Близнаци

Близнаците са душата на компанията. Те могат с малко казани думи, но на място, да развеселят за секунди хората около тях. Толкова бързи в речта си, понякога даже и не премислят казаното – прозвучава за останалите хора като анекдот или забавен виц. Близнакът е изключително остроумен и определено знае как да забавлява хората около него. Той често използва и малко по-пиперливи шеги. В главата на този зодиакален знак непрекъснато бушуват мисли, от които се раждат и интересни шеги. Близнаците могат с часове да развеселяват хората около тях. Дори и само да им разказват случки от живота си е достатъчно да забавляват до припадък аудиторията.

Рак

Ракът притежава тънко чувство за хумор. Той определено знае хиляди забавни истории, но не успява да намери точния начин да ги представи по-шеговито на останалите. Неговото чувство за хумор е пряко свързано с осмиването на някой познат или роднина, за който наистина може да пресъздаде убийствено смешна история.

Лъв

Представителите на тази зодия определено си падат по дългите разкази, даже те самите често забравят какъв точно е края. Цар Лъв обича да събира погледите и да е център на внимание и често вкарва своя чар и остроумност в действие. Лъвът може с часове да разказа виц, на който нормалната продължителност е 15 минути – но за него е важно да вижда тръпнещите погледи на останалите и да усеща светлините на прожекторите единствено и само върху себе си.

 Дева

Девата определено обича да осмива другите и да разказва истории, които по-скоро са с подигравателен характер. Девата няма никакви задръжки и е способна и най-скандалните случки от реалния живот да превърне във вицове.

Везни

Везните обичат да подражават на останалите и когато усетят, че на хората около тях им е забавно, включват своята остроумност и с шеговита лекота подхождат към своите разкази. Везните определено могат да развеселят човек, защото са способни нагледно да представят всяка шега – с жестове, мимики и смешни муцуни. Те са способни да накарат човек да се разплаче от смях.

Скорпион

Шегите на Скорпиона са остри и по-скоро непремерени. Скорпионът често се забавлява и шегува  на гърба на другите, с което е способен умишлено да ги нарани. Скорпионът е способен да действа  нападателно и дори малко злобно, докато се опитва хем да се шегува, хем с шегите си да прави тънки намеци на останалите. Той определено притежава черен хумор, който малко хора могат да разберат.

Стрелец

Стрелецът е способен да се направи и на клоун, само и само да види как другите се заливат от смях. Тази зодия определено притежава дарбата да развеселява останалите. Изключително остроумен, добронамерен и интересен е Стрелецът, когато разказва забавни истории. Точно поради тази причина бързо се превръща в душа на компанията.

Козирог

Козирогът е от типа хора, които хем трудно разбират шегите, хем никак не им се отдава да разказват забавни истории. Неговата сериозност определено го спира да се прави на клоун и да разказва вицове. За Козирога е изключително трудно да пресъздаде смешно събитие или случка. Чувството за хумор определено не е от най-силните страни на представителите на тази зодия.

Водолей

Водолеят трудно разбира забавните истории и вицове. Не само, че му е нужно време, но е способен и да се обиди от тях. Той не разбира саркастичните шеги и тези, които пряко осмиват другите хора. Представителите на тази зодия много рядко могат да пресъздадат забавна история и да я разкажат по-начин, с който биха забавлявали останалите хора.

Риби

Когато Рибите започнат да вкарват прекалено много детайли в шеговитата си случка, тя определено започва да става отегчителна и скучна за останалите. Въпреки, че са дружелюбни и мили, Рибите не притежават дарбата да разказват вицове и тяхното чувство за хумор е детайлно и чертаещо подробности, от които всъщност никой не се интересува.