Какво издава цветът на очите за характера на човек

  • Сподели:
Какво издава цветът на очите за характера на човек

Хората със зелени очи обикновено са принципни и умеят да постигат целите си. Те знаят какво искат и вървят непоколебимо към изпълнението на плановете си.
Зеленооките хора се ползват с авторитет и са способни да се противопоставят на трудностите.

Често са добри професионалисти, но почти никога лидери. Не е лесно да ги разгадаеш, но самите те лесно разпознават хората. Зеленооките са меки и безконфликтни личности. Много са верни, но се затрудняват да открият идеалния партньор, заради твърде високите си изисквания.

Хората с кафяви очи са много енергични. В тях бушуват страст и енергия. Те са дейни, но и хазартни по натура. Родени лидери, които се стремят към победа. Притежателите на кафяви очи са сексуални и чувствени и бързо привличат симпатиите на околните. Те са избухливи и дори агресивни, но пък тези им изблици бързо утихват.

Хората със светло-кафяви, орехови очи са по-чувствителни и скромни, трудолюбиви са и са свикнали да разчитат само на себе си. Те винаги имат много приятели, защото трудно влизат в конфликти.

Хората със светлосини очи са романтични натури, много чувствителни, мечтателни и раними. Приемат присърце всичко и това ги прави капризни, сантиментални и склонни към депресии.

Хората с ярко сини очи обаче са почти пълна противоположност. По принцип те са жестоки, изключително целеустремени, взискателни към себе си и към другите и вечно търсят разнообразие.

Сивооките хора са изключително трудолюбиви. Те са уравновесени, умни и практични. Отличават се с трезва преценка и това ги прави стабилни личности. Имат блестящ ум, но слабо развита интуиция.

Хората със сиво-сини очи знаят какво точно искат и твърдо отстояват интересите си. В същото време успяват да са спокойни и честни, независимо от обстоятелствата.

Притежателите на очи със сиво-зелен цвят са съвестни и трудолюбиви. Изключително прагматични личности, които имат напълно реален поглед върху живота.

Хората, които имат жълтеникави очи се срещат доста рядко. Тяхната непредвидимост минава всички граници. Тези, които са влезли в черния им списък, изпитват на гърба си цялата им негативна сила. Но с приятелите си те са най-добрите хора на света.

Източник: Sanovnik.bg