Какво мъжете намират за секси у жените

  • Сподели:
Какво мъжете намират за секси у жените

Понякога най-простите неща са най-сложни. Понякога жените мислят повече за своите недостатъци и забравят, че мъжете ги харесват такива, каквито са и за тях не е толкова важно дали имате целулит, дали имате стрии, дали коремът ви е подут или дали сте се нагримирала или не. Важното е да ги обичате, обгрижвате и задоволявате сексуално.

Представяме ви 5 неща, които мъжете намират за секси у жените, въпреки че самите те не си ги харесват:

 

1. Грим

Британско проучване доказва, че жените харчат хиляди британски лири през живота си за козметични продукти. Но според експертите, когато жената не носи грим, нейната естествена красота е на показ. Някои мъже пък споделят, че изобщо не им е хубаво да целуват жена и след това целите да са в червило. Пък и така не можели да усетят вкуса на устните на жените.

2. Подут стомах

Всички жени жадуват за стегнат корем като на Синди Крауфорд или Ел Макферсън, но мъжете всъщност не обръщат толкова внимание на формата на корема. Мъжете смятат, че жените трябва да се чувстват комфортно, за да могат да им дадат пълна наслада, а повечето от тях дори обичат по-пухкави извивки, противно на очакванията.

3. Стрии

Тези сребристи линии са проклятието в живота на повечето жени, но някои мъже ги харесват! Това, което наистина прави впечатление на мъжа, е жена, която да е естествена. Стриите напомнят на мъжа за детето, което са създали заедно, и нейната ангажираност към него. Това също е интимен детайл от женското тяло, за който само той е запознат.

4. Малки цици

Не всичко е свързано с размера на гърдите, поне според по-голямата част от мъжете. Малките гърди обикновено са стегнати и това е показател за младостта и физическото здраве. Мъжете са по-склонни да търсят признаци на младост и жизненост, показатели, че една жена може да роди деца.

5. Бръчки

Бръчките притесняват жените повече, отколкото мъжете, тъй като смятат, че това често води до загуба на младостта. Бръчките обаче показват опит, което мъжете смятат за плюс, защото знаят, че срещу тях стои зряла жена, с която могат да правят хубав секс.