Кои са най–мързеливите зодии

  • Сподели:
Кои са най–мързеливите зодии

Скорпион 

Те са изключително самоуверени, нахакани и амбициозни. Но стане ли въпрос за работа, Скорпионът не обича да си дава много зор. Може да се каже, че това е зодията, която води класацията. Скорпионът обича да се наслаждава на живота, обича да си угажда и всичко друго поставя на второ място. Те не обичат да се напрягат излишно и умишлено избягват да попадат в подобни ситуации. Готови са да пренебрегнат близките си, ако точно в момента им е изскочило нещо по-приятно за правене като шопинг, разходка или покана за коктейл. Не са особено загрижени и солидарни с другите. Ако имате нужда да ви помогне представител на тази зодия, просто имайте наум, че няма да се отзове веднага на молбата ви, по-скоро първо ще помисли дали има някаква изгода да го направи и ако няма - ще предпочете да си остане в къщи и да си релаксира на дивана.

 

Близнаци

Не можем да оспорим бързия и гъвкав ум, който притежава тази зодия, но към физическата работа Близнакът губи бързо ентусиазъм. Това е зодията, която ще намери начин да се скатае от задълженията си и винаги за сметка на другите, но това не е от значение за тях. Близнакът обича да оставя днешната си работа за утре. И тъй като е най–двойнственият знак в зодиака винаги имайте едно на ум, когато ви обещае, че ще изпълни дадена задача, защото е склонен почти непрекъснато да променя мнението си и плановете си за всичко. Те не обичат физическите натоварвания и ако сте решили да потичате в парка трудно бихте убедили един истински Близнак с желание да ви последва. Просто ги мързи и това е.

 

Лъв

Те са изключително властни, силни и уравновесени, но когато трябва да свършат нещо, което не е по вкуса им те ще натоварят със задълженията си другите. Способни са така да извъртят нещата, че хората около тях да им се чувстват задължени и подчинени. Добре си служат с властния характер и успяват да контролират всяка ситуация, дори и от далече. Те са на принципа, че щом има кой да свърши тяхната задача не е нужно да се натоварват излишно. Лъвът винаги има хора за всичко – от колегите в службата, които му се прекланят до продавачката в магазина, която също е готова да откликне на молбата му. И след като Цар Лъв е разпределил повечето си задължения на “подчинените” удобно ще се намести в мекото си кресло, ще си сипе чаша от любимото питие и ще продължава да дава акъли, съвети и безброй команди от мястото, в което се намира и в момента.

 

Везни

Това е една от зодиите, която много трудно взема решения. Докато обмисли, премери на везните, прецени, анализира и то работният ден свършил. Везните са бавни, мудни и лениви. Не са хора на действието и предпочитат да запълнят деня си с безсмислено премисляне на маловажни неща, отколкото да се напънат да извършат малко физическа дейност. Това е една от зодиите, на която й е най-трудно да се ориентира в професионалната сфера, защото смятат, че най подходящата работа за тях не е свързана с физически натоварвания. Те са безделници, за тях работата никога няма да свърши, затова и трудно я започват. Не си дават зор в нищо, смятат, че няма такава задача, която да е по-важна от тях самите и техните желания, а именно да се отдадат на “заслужена” почивка, придружена с куп мечти и размишления за живота.

 

Телец

Това е зодията, която винаги чака всичко да и се поднесе на готово. Телецът е муден и трудно променя местоположението си. Вкопчи ли се в дадена работа е готов да тъпче на едно място, защото е прекалено ограничен и трудно би съзрял друга перспектива и възможност за израстване. Телецът е алчен и ограничен, не се амбицира да си свърши работата по-качествено и по-бързо, а напротив, той е на принципа „когато стане – тогава“. В работата си той не гони високи резултати, не е амбициозен и не е склонен да дава всичко от себе си. Предпочита вместо това да се отпусне лежерно пред телевизора с чаша в ръка и да си мързелува до безкрай.