Колкото повече кътате парите, толкова по-малко ще получавате

  • Сподели:
Колкото повече кътате парите, толкова по-малко ще получавате

Преди всичко е необходимо да вървите към своята цел, тогава парите ще дойдат сами като придружаващ атрибут. Но докато не сте на своя път, запомнете едно правило: не мислете, че парите не ви стигат, а че ги имате. Трябва да се съсредоточите върху този факт.

Пари има.

Колко – не е важно, главното е, че ги има. И ще бъдат още повече. Получавайте парите с любов и радост, а се разделяйте с тях безгрижно. Не се стискайте. Колкото повече ги кътате, толкова по-малко ще получавате. Не трупайте големи суми без определена цел, иначе ще изгубите всичко.

Създайте движение. Средствата текат през тръба, а не през резервоар.

Тълкуване:

Бедният човек брои стотинките си пред щандовете на магазина, пресмята как да икономиса, харчи малко и постоянно се оплаква от високите цени. Мислите му са фиксирани само върху едно: парите непрестанно не му стигат. Това е менталният му шаблон и той се реализира.

А нима може да бъде другояче?

Защото той стои пред огледало. Не бива да мислите, че парите не ви стигат, а че ги имате. Нали в портмонето си винаги имате нещичко? Ако засега не ви стигат средства за нужната покупка, не съжалявайте, а просто я отложете. Знаете, че средствата скоро ще се появят. Така формирате съответния образ, който постепенно ще се отрази в реалността.

Има още един много мощен ритуал.

Вдигайте всички изпуснати, никому ненужни монети, особено ръждивите, които никой не вдига. Грижливо ги поставяйте в кутия, като повтаряте мисъл-формата: "Вие сте си вкъщи, милите ми монетки, аз ще се погрижа за вас, а вие викайте паричките при мен. Аз се грижа за парите и парите ме обичат и идват при мен."

Опитайте и ще се убедите.

Вадим Зеланд, из "Принципи на транссърфинга", глава "75. Парите"