Константина Живова с първа детска книжка

  • Сподели:
Константина Живова с първа детска книжка

Новата книга “Малката мечтателка в бонбонения град” на Константина Живова, очаква своята премиера на живо. Книгата ще бъде представена в Литературен клуб “Перото” в НДК на 22-ри май със свободен вход. Всеки посетител ще има възможността да се срещне лично с авторката, както и да закупи книга на място и да получи специално послание в нея.

“Малката мечтателка в бонбонения град” е първата детска книжка от Константина Живова. Освен занимателна, красива и изпълнена със специални илюстрации от самата авторка, Мечтателката е и книга с кауза. Нейната цел е да стимулира възприятията на децата, на техните емоции, на техните мечти. Тя промотира четенето на повече книжки, ученето чрез цветове, разговори и много рисуване.

Константина Живова е телевизионен водещ, художник, писател, инфлуенсър, продуцент и горда майка на две деца. През 2015 година тя написва първия си любовен роман “Завинаги”, който успява да обиколи света. След това започва да рисува професионално под псевдонима INLY. Реализира три изложби и в колекцията ѝ вече има над триста нарисувани картини.

“Малката мечтателка в бонбонения град” е налична във всички големи книжарници и търговски обекти.