Кой е мъжът, придружил Мария Бакалова на Оскарите

  • Сподели:
Кой е мъжът, придружил Мария Бакалова на Оскарите

Най-голямото желание на Мария Бакалова бе да отиде на церемонията по раздаването на наградите „Оскар“ със своята майка Румяна. Уви, заради разпространението на Covid-19 и визовия режим между България и Щатите, българката не успя да осъществи тази своя мечта. Сигурни сме, че ще успее да я заведе следващия път, тъй като тя тепърва ще жъне успехи в Холивуд, а защо не и да спечели престижната статуетка някой ден.

Въпреки че не успя да мине по червения килим с майка си, Мария посети събитието с един от най-близките си хора отвъд Океана – нейният агент Кейд Хъдсън, който работи за една от най-големите агенции за таланти в Холивуд - Creative Artists Agency (САА), с която българката подписа договор миналия ноември. Агенцията работи с големи имена от световния шоубизнес като Бионсе, Скарлет Йохансон, Бритни Спиърс и др. Нашето момиче често го нарича „семейството, което си е избрала в Щатите“. Облечен в смокинг, Хъдсън сияеше редом до Бакалова на Оскарите. 32-годишният Хъдсън вярвал в таланта и способностите на Мария още от първата им среща. Двамата бяха заедно и когато обявиха номинацията на Бакалова за „Златен Глобус“. През декември пък бяха издебнати от папараци на плажа в Лос Анджелис, където се забавляваха – пийваха коктейли и се радваха на слънчевите лъчи.

Последно двамата бяха заедно снощи на вечеря с милинерската наследница Парис Хилтън, с която всъщност бяха заедно и на афтър партито на Оскарите. "Най-яката седмица от моя живот. Благодаря ви, семейство. Обичам ви.", написа Мария в личния си Инстаграм и сподели няколко снимки с приятели. Под кадрите българката добави, че всички, които се виждат на кадрите са тествани за коронавирус.

 

Кой е мъжът, придружил Мария Бакалова на Оскарите

Последно двамата бяха на вечеря с Парис Хилтън.    Снимка: Инстаграм Мария Бакалова