Кой е най-подходящият партньор за вас според зодията ви

  • Сподели:
Кой е най-подходящият партньор за вас според зодията ви

Овен

Близнаци - Любовната връзка между Овен и Близнаци е сполучливо съчетание, тъй като и двете зодии обичат приключенията. В Близнака може да откриете партньор, който да ви разбира, да размишлява наравно с вас и най-важното е, че Близнакът никога не би ви спестил нищо, винаги ще е до болка откровен с вас.

Рак – В Рака може да откриете топлина и много нежност. Той би бил прекрасен партньор, който винаги ви изслушва и подкрепя, който никога не би ви предал. Колкото и трудна да изглежда ситуацията - Ракът изключително много държи на най-близките си хора и готов и в огъня да влезне за тях.

Лъв – Това ще е изключително сполучлив съюз между двата знака. Тъй като Лъвът обича да го изслушват и да му се възхищават на силата. Овенът ще е истински запленен от така властния и силен Цар на зодиите.

Телец

Телец – В още един Телец този зодиакален знак би открил себе си. Двата Телци биха вървели в пълен синхрон и ако, Телецът иска партньор, който да го разбира напълно, то още един представител на тази зодия би му паснал чудесно.

Рак – С Рака ще успеете да се допълвате взаимно. От него бихте получили нужното ви внимание, подкрепа и любов. Така романтичният Рак ще ви накара да се чувствате истински щастливи и удовлетворени от връзката, в която се намирате с него.

Дева – Връзката ви с Дева ще се гради на постоянство, стабилност и много сексуалност. От Девата ще получите спокойствието и лоялността, които заслужавате.

Близнаци

Овен – Това би било чудесно партньорство, изпълнено с много страст и приключение. От Овена ще можете да получите така нужната ви свобода и ще можете да се забавлявате от сърце.

Стрелец – Една прекрасна комбинация, в която въздухът разпалва огъня и в повечето случаи образува пожар. От Стрелеца ще получите нужното внимание, забавление и много много любов. Връзката ви ще бъде изключително здрава, ако успеете да не притискате Стрелеца и да не го ограничавате.

Козирог – В Козирога може да намерите стабилност и опора. Човек, който безрезервно би ви подкрепял и помагал, без да се замисли. Той ще е готов да ви следва плътно, дори и до края на света - ще е готов да тръгне с вас, но имайте в предвид, че ако решите да се разделите с Козирога, той много трудно ще го понесе.

Рак

Овен – В Овена ще успеете да откриете човек, който да ви подкрепя и да се наслаждава на вашата чувствителност и романтика. Връзката ви няма да е безоблачна, но ще е силна изпълнена с много чувства и емоции.

Телец – И вие като Телеца държите на семейството, децата и на най-близките ви хора на сърце, точно поради тази причина връзката ви с Телеца ще бъде изпълнена с много споделени чувства и романтика.

Козирог – Тези две зодии определено се допълват. Козирогът е сериозен и упорит, а Ракът е чувствителен и сантиментален и въпреки това партньорството между двата знака е перфектно съчетание, защото нещата, които липсват на Козирога ги притежава Ракът и обратното.

Лъв

Овен – Когато два огнени знака се съберат започват да прехвърчат искри, въпреки това, те могат да намерят общи възгледи, желания и амбиции. В любовта те чудесно се допълват. Двата знака са независими, силни и властни, но ако намерят общ компромис -  би била чудесна връзка.

Лъв – Когато два царствени знака се съберат, се получава огромна експлозия – на чувства, емоции и бурна любов. Съюзът им би бил изключително здрав и ако успеят да си прехвърлят главната ръководна роля, няма да имат абсолютно никакви проблеми в отношенията си. Лъвът е способен да открие себе си и да намери нужното внимание и любов с представител на неговата зодия.

Стрелец – Двата огнени знака чудесно биха се на паснали и вдъхновявали взаимно. Стрелецът е оптимистичен и притежава авантюристичен дух, който без проблем би предал и на Лъва. Връзката между двата знака ще е стабилна и ще се крепи на емоции, изненади и преживявания изпълнени с много адреналин.

Дева

Телец – Двата земни знака биха се разбирали и изградили здрава и щастлива връзка. Чудесно биха се на паснали, тъй като и двата знака са стабилни, работливи и разумни.  Връзката между тях ще е изпълнена с взаимна подкрепа, внимание и любов.

Дева – Себеподобните определено се привличат. Взаимно ще успеете да изградите живот, който се крепи на любовта, стабилността и домашния уют.

Риби – Когато се срещнат двата знака, още в самото начало ще почувстват дълбоки и силни чувства, тъй като изключително добре ще се допълват. Без проблем двата знака биха изградили силна и здрава връзка, изпълнена с много романтизъм, тайнство и топли чувства.

Везни

Везни – И двата знака ще създадат връзка, която ще се крепи на влечението им към изкуството. Везните биха получили от друг представител Везни – лоялност, преданост и положителни преживявания. Те ще са в свои води и без проблем ще могат да контактуват и споделят с представител на същата зодия.

Стрелец – В Стрелеца бихте открили пламенен и интересен партньор, които би ви разкрил различни светове. От Стрелеца без проблем ще се заредите с нужния ви оптимизъм и приключенски дух, които той притежава в големи количества.

Козирог – В Козирога ще намерите подкрепа, стабилност и нежност. Връзката ви ще е на приливи и отливи, но винаги изпълнена с прекрасни емоции, с които ще създавате чудесни бъдещи спомени.

Скорпион

Стрелец – Това би била повече от чудесна комбинация, защото Скорпионът ще открие човек който може да го закриля и винаги ще да създава ведра обстановка. Скорпионът се нуждае от човек, който да пречупи неговия негативизъм и да вкара положителни емоции и оптимистичен поглед над нещата а Стрелецът е човекът, който владее това. Съюзът между двете зодии и в сексуално и в интелектуално отношение ще бъде великолепен.

Водолей –  С Водолея ще изпитате спокойствие и ще знаете, че до себе си имате човек, на когото може винаги да разчитате. И той, като вас, обича да се изолира от проблемите и харесва промените.

Риби – С представител на зодия Риби ще получите голяма доза тайнственост, насърчаване и подкрепа. Двете зодии са една чудесна комбинация за изграждане на стабилна и здрава връзка.

Стрелец

Близнаци – Два противоположни знака, които се допълват чудесно. Когато са заедно и двата знака стават изключително амбициозни и упорито преследват общите си цели. От Близнака, Стрелецът ще получи доза самоувереност и всеотдайна подкрепа. Близнакът е способен да убеди Стрелеца, че всичко е възможно и да го накара да вярва в чудеса. Изключително добра комбинация, изпълнена с много емоции и непрекъснато бушуваща страст.

Лъв – И двата знака притежават сила, великодушие и огромна енергия. Връзката с Лъва ще ви предостави много авантюристични изживявания, страст, безкрайни изненади, пътешествия и приятни емоции.

Скорпион – И двата знака са изключително борбени и не отстъпват пред нищо. Точно това поражда тръпката и усещането за сила. И двата знака са изключително сексуални и страстни готови винаги да експериментират под чаршафите.

Козирог

Близнаци – Ако успеят двата знака да не налагат своето на всяка цена - биха успели без проблем да изградят здрава и щастлива връзка. И двата знака са стабилни, откровени и упорити и чудесно биха съчетали тези свои качества.

Рак – Ракът е нежен, чувствителен и обича да го глезят, а Козирогът с удоволствие би се отзовал на нуждите на Рака, защото в него би открил опората и подкрепата, от която се нуждае.

Стрелец – Стрелецът е готов да ви обича с целия си плам и жертвоготовност. В него бихте открили стабилен партньор и бихте се радвали на постоянни изненади и голяма доза оптимизъм. Най-важното е никога да не се опитвате да отнемете личната му свобода, ако искате да имате прекрасна връзка.

Водолей

Стрелец – В Стрелеца ще намерите човек, който обича приключенията, както и човек, който винаги ще ви подкрепя в начинанията. Стрелецът е способен да ви предостави една искрена, чиста и безкористна любов, за която истински мечтаете.

Скорпион – Скорпионът е пламенен, сексуален и изключително харизматичен – неща, които още от първия момент ще ви привлекат. Скорпионът ще хареса във вас духовната независимост, която притежавате по рождение, както и вашата склонност да мечтаете. В очите на Скорпиона вие ще бъдете привлекателна и загадъчна личност, с която без проблем ще може да създаде стабилни отношения.

Водолей – И двата знака са запазили детското в себе си и вярата в чудесата. Вашата връзка, ще се крепи на нещата, които ви свързват, а именно това, че ще откривате един в друг приятел, близък, роднина, въобще човек, който е на вашата вълна и ви разбира прекрасно.

Риби

Дева – Тези два знака изключително добре се допълват. Девата е олицетворение на детайлите, границите и логиката. Въпреки, че Рибите не винаги са логични и за човек е трудно да ги разбере, Девата ще се постарае да ги пречупи и да им предостави нов поглед над света. Девата ще ги зареди с оптимизъм и положителни емоции.

Скорпион – И двата знака разполагат със силна интуиция и чувствителност, точно това спомага и за изграждане на продължителна и стабилна връзка. Скорпионът е способен да даде на Рибите опора и сила и да ги накара да преследват целите си докрай.

Риби -  В тази връзка може всичко да се очаква, тъй като и двата еднакви знака са неразгадаеми. Връзката между две Риби би била силно емоционална и интересна. Рибите биха открили в представител от тяхната зодия, приятел с който могат да споделят и да вървят в една посока.