Кралските особи също ги боли

  • Сподели:
Кралските особи също ги боли

Няма начин да сте пропуснали сериала "Кралски особи", който разказва за живота на модерно британско кралско семейство. Макар да живеят в лукс, да се къпят в шампанско и най-тежкият им фитнес да представлява балансираното ходене по палубата на яхтата, те също имат своите несгоди.

Извън разкоша на кралските покои дори героинята на сексапилната Елизабет Хърли - ледената кралица Хелена - изпитва чувства и среща проблемите на простосмъртните. Така че, макар да са със синя кръв, нито принцовете, нито принцесите са застраховани от болката. Защото тя - болката - навестява всеки, когато и както си поиска - без да се интересува удобно ли е, с кого е, кой е и с какво се занимава.

Независимо колко е велика една жена, ако и тя, подобно на героините в интригуващия сериал, поддържа безразборни сексуални отношения, ще си има главоболия… или "другоболия". Вероятността да я застигнат симптоми като парене при уриниране, щипене, остри болки ниско в коремната област и цялостен дискомфорт е много голяма.

Циститът не прощава на никого - той няма нито класови, нито расови, нито икономически предпочитания. Ето защо от него е страдала всяка втора дама на планетата, а честите позиви за уриниране могат да провалят както обсъждането на детайли около Третата световна война на държавна кръгла маса, така и обсъждането на оня сладур от снощи с приятелка в кафенето. Режещата болка пък е способна да направи и най-добре обучената кандидат-принцеса да изглежда меко казано нелепо на снимките от последния международен фестивал.

Дори и едно време да се е смятало, че бактериалните инфекции са присъщи на нисшите класи в обществото, днес знаем, че това далеч не е така. Добре известната причина за инфекциите на уринарния тракт е E.coli, която нормално обитава не търговския център, а дебелото черво. Така че никой не е застрахован от възпалението, което тя може да причини, и неговите изключително неприятни последствия.

Ако и вие страдате от подобни оплаквания, вероятно циститът вече е в действие. И макар той да не се смята за тежко състояние, болката, която често го съпътства, е непоносима. И да, кралските особи могат да отменят всички свои ангажименти, вероятно могат да отложат и някоя война, но вие сте необикновени градски момичета и знаете, че не бива да спирате - да работите, да се забавлявате, да живеете.

Много конспиративни теории твърдят, че и до днес коронованите се лекуват от магьосници, знахари, вълшебни лечители и тайни гадатели. Ние не знаем дали това е така, но пък ще ви издадем една тайна съставка, която, сигурни сме, те също биха искали да знаят - това е северноамериканската червена боровинка. Този специален сорт боровинка вирее само в Северна Америка и Канада и няма нищо общо с този, който сте виждали на щандовете у нас. Тя притежава доказаното свойството да блокира упоритата E.coli, като не й позволява да се закрепва за стените на пикочните пътища. По този начин възпрепятства нейното колонизиране и така бактерията бива лесно и естествено изхвърлена от уринарния тракт.

За да се сдобиете с американска червена боровинка, не е необходимо да си купувате билет за презокеански полет - просто скокнете до близката аптека. Там потърсете Urinal Akut®, който е създаден именно на нейната основа и осигурява много висока концентрация, равняваща се на близо 900 г от плода в 1 дневна доза. Затова само две таблетки дневно дават бърз ефект още на първия ден.

По време на инфекцията E.coli инфектира тъканите на пикочния мехур и това води до киселинно pH на урината, което от своя страна активира рецепторите за болка и е причина да усещате силен дискомфорт, парене и щипене. Стандартният начин за реакция обикновено е прием на болкоуспокояващи. В голяма част от случаите те действат чрез притъпяване усещането за болка, а регулярната им употреба може да навреди на организма.

Друг по-естествен метод е алкализирането на урината, което естестввено ще доведе до по-високо рН и намаляване симптомите на щипене и парене. Най-често прилаганият метод в такива случаи е приемът на цитрати. Такъв продукт с висока цитратна концентрация е Urinal® Express pH. Благодарение на богатото си съдържанието на калиев и натриев цитрат, както и екстрактите от бяла бреза и американска червена боровинка, той осигурява скоростно алкализиране на урината за балансирана рН среда в пикочния мехур.

И ако кралските особи не могат да припарят до аптеката, защото веднага ще бъдат щракнати от някоколко таблоида, вие нямате такъв проблем. Можете още сега да отидете до най-близката дрогерия и да се запасите с една опаковка Urinal Akut® за бърз ефект и Urinal® Express рН за скоростно алкализиране и така ще бъдете точно толкова подготвени за неприятностите, колкото и всяка друга принцеса. А пък и никога не знаете, кога ще срещнете вашия принц…