Кратко описание на една съвременна вълчица

  • Сподели:
Кратко описание на една съвременна вълчица

Ноктите й са остри, впити надълбоко в това, до което се е докопала – необходимо е за оцеляването й, но пък са красиви – гел, червен лак, камъни, рисунки... въобще всякакви екстри – важно е за популацията и въобще за имиджа. Тя е взискателна и претенциозна, но някак простовато неориентирана в желанията си.

Иска, но не дава, или дава, но иска двойно и тройно! Знае да получава и да изисква и понякога иска да даде, но не намира причина. Каквото хване – не го пуска, или пуска, но само ако се е хванала за нещо по-добро.

Козината й е стандартна за всички съвременни вълчици, принципно търсещи различност, но винаги намиращи еднаквост! Екстеншъни, дълга и гъста грива, по възможност руса, но може и друга (напоследък), тупирани корени за имитация на обем в главата, еманация на развития мозък, може би..., а може би заместител?

Очите й, поради еволюцията и видовата необходимост с времето са намалили размера си, сравнено с изначалния природен замисъл, поради честото пресметчийско присвиване и дългите часове, прекарани в хоризонтално положение (пак с притворени очи). Това, обаче не е никакъв проблем, тъй като тя умее добре да коригира всяко визуално несъвършенство с необходимите инструменти – изкуствени мигли, грим, постоянна очна линия (тя не се размазва при плач, хленчене, циврене, кикот и други имитации на емоции).

Пак поради еволюцията и поради изискванията на обкръжаващата я действителност и необходимости, гърдите й са придобили изцяло нова форма и предназначение. Те вече не служат за кърмене (на вълчетата), а са оръжие на труда, както чукът за ковача и стетоскопът за лекаря. Няма как едно оръдие на труда, което осигурява битието на майстора, да не бъде усъвършенствано с годините според пазарните изисквания и необходимостите на занаята.

Тя също така има дар слово... или поне "Чар слово", ако не друго... Възможно е някога да остане неразбрана, но никога невъзнаградена. Умее да изкаже желанията си, но най-вече умее да ги издейства. Съвременната вълчица копнее за разбиране, въпреки че не цени разбирателството. Тя обича приятелските компании, приятелските разпивки, приятелските взаимоотношения, интернет сприятеляването, секса на приятелски начала, но не и приятелите.

Освен всичко останало тя има и усет за красивото, афинитет към естетиката, но най-вече към всичко, което й отива и й стои добре – тоалет, бижу, аксесоар и други неща, които й вдигат цената.

За нея е характерна серийната моногамност, с малки нехарактерни изключения. Вълкът бива заменен с друг само при наличие на по-добър или при изчерпване капацитета на първия. Да не забравим, че вълчицата може да върви в комплект и с вълче, което обикновено отглежда сама с чужди възможности или с вълк до себе си (временен или един от постоянните). Тя винаги се грижи то да е нахранено, добре облечено, ... всъщност това.

Благодарение на невероятната способност на съвременната вълчица за оцеляване и приспособяване към всякакви нетипични за нея ситуации, хищната й природа, безкомпромисния характер, нейното оцеляване и увеличаване на популацията й в съвременното общество са абсолютно гарантирани.