Крайно време е пешката да спре да се прави на цар

  • Сподели:
Крайно време е пешката да спре да се прави на цар

Скъпи мъже, ако няма какво да дадете на една жена не я докосвайте. Не я целувайте. Не ѝ пишете. Ако търсите само необвързващи отношения, бъдете ясни и директни още с първите изречения, които изричате към нея. Не съдя никой - всеки има право да живее живота си по начин, който му харесва и му носи удоволствие. И искрено вярвам, че за всеки влак си има пътници. Заради това не се качвайте в такива, за които не може да си платите билета. Нищо мъжко няма в това. Бъдете директни.

Скъпи жени, ако той се появява от дъжд на вятър и грам не го интересува как прекарвате деня си, как се чувствате и за какво мечтаете - не го правете по-важен, защото не е. Не го оправдавайте. Не го съжалявайте - че е бил наранен или в работата му е напрегнато. Това са пълни глупости. Имате нужди и те са обвързващи - ценете себе си. Вие също сте били наранени, вие също работите, но това никога не ви е спирало да бъдете на 100% там за него, когато той реши.

Стига толкова абсурдни отношения и детинско поведение. Когато не си сложил нищо на масата, не ядеш. Когато онова, което се сервива не е твоето - ставаш. Точка. Имайте уважение към себе си. Моля ви. Крайно време е пешката да спре да се прави на цар.

Автор: Силвия Крумова