Крисия с песен за Дисни

  • Сподели:
Крисия с песен за Дисни

The Walt Disney Company обявява старта на „Най-великото празнуване на принцесите“, кампания с акцент върху качествата смелост и доброта, които героините на Disney вдъхновяват във феновете си от цял свят. От щедростта на Пепеляшка и изобретателността на Бел, до самоотвержеността на Мулан и приключенския дух на Ваяна, Disney почита тези силни жени чрез музика, преживявания и инициативи, в които споделя историите на деца, демонстрирали изключителна смелост и доброта.

Началото на камpанията поставя дебютът на новия оригинален сингъл „Само днес“ (на английски Starting Now), който чаровната и талантлива изпълнителка Крисия записва на български специално за кампанията. В Щатите сингълът Starting Now е изпълнен от носителката на „Грами“ Бранди. Песента, написана от Джейсън Мейтър, Джордан Пауърс и Дарън Крис, и с текст на български от Десислава Софранова, бе пусната в дигиталните платформи за музикално съдържание на 21 май.

В допълнение към сингъла, Disney ще отбележи „Най-великото празнуване на принцесите“ с още вълнуващи инициативи, преживявания и уникални продукти. Слънчевата и талантлива Веси Бонева се присъединява към звездни гласове на Disney като Кели Мари Тран (Рая в „Рая и последният дракон“) и Манди Мур (Рапунцел в „Рапунцел и разбойникът“), за да прочете нова „Приказказа смелост и доброта“. Специалната история за Бел („Красавицата и Звяра“), която предстои да бъде публикувана, включва и посвещение за 7-годишната Ема от България.  Деца и семейства ще могат да ѝ се насладят в Ютуб канала на  Disney Channel. В България видеото с приказката ще е достъпно с жестов превод, за да може да бъде споделено с възможно най-много деца.

Disney работи и с партньори от благотворителни и неправителствени организации в различни страни в Европа, Близкия изток и Африка, за да откриe млади хора, които демонстрират изключителна смелост и доброта в живота си и да ги почете в своята кампания. За всяко от тези „Деца на добротата“ е създадено специално посвещение, чрез което да бъдат разказани техните истории и да вдъхновяват други младежи.

Едно от децата е 7-годишната Ема от България, която използва български жестов език, за да разказва истории и да ги споделя с другите. Точно като Бел от „Красавицата и Звяра“ на Disney, Ема използва умението си да разказва истории, за да дарява щастие и вдъхновение на хората. Ема, заедно с глухи обучители, участва в създаването на видеосъдържание, което повишава осведомеността и популяризира значението на жестовия език за глухите деца и младежи в България. Чрез увлекателните истории, които разказва, Ема демонстрира смелост, доброта и решителност да помага на другите и да ги вдъхновява. Нейният жест е подкрепен от фондация „Заслушай се“.