Квантова прогноза за периода 23.03. - 29.03.2016

  • Сподели:
Квантова прогноза за периода 23.03. - 29.03.2016

Всеки от нас по един или друг начин се е натъквал на астрологията, която има за цел да обясни как движението и цикличността на планетите в нашата слънчева система пряко ни влияе и задава смисли и цикличност в жизнените процеси и на Земята. Казано е още в най-древни времена "Каквото горе, това и долу" и ако бихме отделяли време за наблюдение и съзерцание бихме могли самостоятелно да стигнем до същият извод.

Едно от нещата, които най-много обичам да правя, е с инструментите на астрологията и системата Human Design (Дизайн на Човека) да наблюдавам какви теми активират планетите и нашата звезда – Слънцето, и как да се възползваме от тези активации по един ефективен начин, вместо да се гневим или да си мислим, че сме жертви на обстоятелствата.

Вярвам, че седмичната прогноза може да ви насърчи към повече разбиране, далновидност и проницателност. Ние, хората, имаме две големи задачи, докато сме в това земно пространство: да изразим личния си потенциал, да заживеем коректно своето АЗ СЪМ, и от друга страна да надграждаме Аз-а си като усвояваме нови знания и умения, чрез взаимодействието си с другите и чрез подаваната енергия от движението на планетите. Дори и да отидем на пустинен остров, където няма други хора, планетите пряко ни влияят, и няма кък да се скрием от обуславянето.

Нашата слънчева система се движи с главоломна скорост през космичното пространство и затова, ако ние се съпротивляваме на учене и промяна, се съпротивляваме на живота. Всичко се движи, трепти, преминава от едно състояние в друго, включително атомите и молекулите изграждащи тялото ви. Запознавайки се с темите, които ще бъдат активни през следващите 6 дни, имате възможността да се движите, да затанцувате в синхрон с тоталността... или пък не. Въпрос на перспектива.

На 24.03.2016 г. Слънцето навлиза в хексаграма 17 от колелото на живота, с наименование СЛЕДВАНЕ / МНЕНИЯ, а именно: древният закон, че който иска да управлява, трябва да знае да служи. В портал 17 протичат логически процеси, които имат за цел да устоновят кой е моделът, формулата, която да гарантира по-доброто бъдеще. Способността логически да разбереш кой е надеждният модел, който подсигурява безопасността на утрешния ден.

Ако логиката и разбирането не служат на хората по този начин, е гибелно. Достатъчно е да си спомните за откритието на атомната бомба. На политическата сцена, лидерите, които обещават светлото бъдеще, подплатено с "логика" и "факти", само за да се уверим по-късно в обратното, за жалост. 

{GALLERY}

Накратко, в периода от 24 - 29 март може да се окажем в ситуации, в които другите да ни обсипват с мнения, факти, детайли, които може да са ни от полза или не. Логиката е агресивна, авторитарна и не търпи опониране, а това води неминуемо до конфликти. Какво се случва когато единият каже "Ето ги фактите и ето какво мисля аз", а другия "Грешиш. Аз съм на друго мнение". Спорене до смърт. Кавги.

В тези 6 дни имаме възможността да разберем, че най-добрите и стойностни мнения стъпват върху детайли. И не само това, ами сме си направили труда да дълбаем и да проверяваме тези детайли и факти, да тестваме този логически модел, преди да тръбим на всеослушание своите мнения и да настояваме да ни следват.

Служиш ли с мнението си за общото благо или просто искаш да се налагаш и да управляваш? На първото му се казва лидер, на второто тиранин. Упоритостта в мненията най-често е за сметка на взаимоотношенията. И накрая оставаш сам. Когато не признаваш, че има и други мнения, различни от твоето, ти не признаваш човека отсреща. И ако не го признаваш, не се учудвай, че те изоставя.

На какви принципи служа? Изследвам ли обстойно фактите и детайлите преди да формирам мнение? Имам ли търпението и скромността да изчакам да ме попитат какво мисля или просто се налагам безогледно?

Имам ли куража да посрещна критиката на другите и да я използвам за своето усъвършенстване или ще споря агресивно до последна капка кръв? Как гледам на другите – като на врагове или като на приятели, с които си обменяме ценни напътствия? Това са въпросите, които Слънцето ще активира за всеки един от нас, по един или друг начин.

През тези 6 дни можем да бъдем много гневни, обидени и агресивни, или да бъдем смели, будни и осъзнати за корекцията, от която имаме нужда за да гарантираме едно по-добро бъдеще за себе си. И за другите. Вместо да се защитаваме яростно, или да си мислим че сме едно нищо, можем просто да благодарим на другите за обратната връзка и да бъдем искрени със себе си:

Какво ми куца, над какво имам да работя, какво разбиране ми липсва, от каква информация имам нужда. Колкото и да сте добри в нещо, колкото и да сте авторитетни, докато помните, че сте едновременно и учител и ученик, докато дишате, сте на правилния път.

Точно на 24.03 Меркурий, планетата на комуникацията, догонва Слънцето и също попада в портал 17 и в знака на Овена, което прави темата за мненията още по-гореща и експлозивна! При тази огнена динамика са възможни катастрофи по пътищата, така че бъдете осъзнати на пътя и не се опитвайте да се наложите на всяка цена, може да ви струва живота. Тази динамика ще постави на огромно изпитание и взаимоотношенията ви с другите.

Както се вижда от графиката, хексаграма 17 попада в знака на Овена, а той се характеризира най-вече с развиването на мисълта. На чистата, безкористна мисъл, която има за цел да служи на другите. На ниско ниво на съзнание Овенът агресивно и безогледно налага мисленето си на другите, които не му остават длъжни и мощно го осъждат – ролята на Везните. Всичко е дуално и не случайно срещу Овен стои знака на Везните. 

Само на Овена му изглежда, че той едничък може да мисли, а всички наоколо са дошли да го слушат и да му се подчиняват. Е, времето и поведението на хората около вас ще покажат наистина ли сте уважаван авторитет или само си го въобразявате.

Луната сега е във Везни и през следващите 6 дни ще премине през Скорпион и Стрелец, събуждайки у нас стремеж и подтик за хармония или конфликт; за подмолна манипулация или трансформация на емоциите, ефективна комуникация или дърдорене лишено от стойност.

Марс е в Стрелец и ни подава енергия за учене, спортуване, насоченост към висшето познание и висше образование, за пътувания, които ще разширят кръгозора ни, за комуникация, която да ни донесе нови възможности. Разбира се, можем и просто да се отдадем на дървено философстване и нереален оптизъм.

Бъдете будни, бъдете наблюдателни; учете, изследвайте, развивайте ума и тялото си; осмисляйте повече за да действате с увереност, вместо с агресия; изберете да сте уважителни, изслушващи и служещи на всеобщото благо - това е мъдростта на Звездите през следващите 6 дни.

Ако сте любoпитни да узнаете повече за себе си и за света чрез астрологията и системата Хюман Дизайн или имате дилема и се нуждаете от подкрепа, можете да се свържете с мен на 0885 38 77 88 или на PoweredIn@gmx.com.

Квантова прогноза за периода 23.03. - 29.03.2016