Луна в Близнаци

  • Сподели:
Луна в Близнаци

Лунните транзити са бързи транзити. Това е така, защото Луната се движи доста бързо и за около месец успява да премине през всички 12 зодиакални зони, тоест през целия Кръг на Зодиака. Средно на всеки два дена и половина Луната се премества от един в друг зодиакален знак.

Винаги, когато Луната транзитира в Близнаци, всичко става някак забързано, задъхано, динамично. Зодиакалният знак Близнаци се намира под управлението на Меркурий. Затова по време на Луна в Близнаци е добре да бъдем активни, дейни, в движение.

Подходящи са: учене, пътувания из страната, общуване, боравене със словото и занимания, в които се изисква сръчност и търговски нюх. Въздушната Луна предразполага към доминиране на ума и разума, възможно е точно сега да ни хрумнат някакви блестящи идеи, да получим прозрение как е най-добре да действаме в дадена ситуация.

Близнаци и управителят им Меркурий отговарят за комуникациите, обучението, пътуванията. По време на Луна в Близнаци ставаме подчертано любопитни и любознателни.

Да, неслучайно понякога обвиняват Близнаците, че си врат носовете навсякъде или че са прекалено непостоянни в поведението си, но това е така заради острото им желание да научат колкото се може повече за обикалящия ги свят и да видят колкото се може повече неща.

Затова Луната в Близнаци ни прави едновременно умни и общителни, променливи и устремени към приключения и авантюри, ненаситни в желанието да се докоснем до непознатото и новото.

Десислава Враджалиева - Астрологически консултации,
моб. тел.: 0887 76 50 59, до 19 ч., скайп: desykv,
личен сайт: astrosviat.com
ел. поща: vihrogonche@abv.bg