Луна във Водолей

  • Сподели:
Луна във Водолей

Лунните транзити са бързи транзити. Това е така, защото Луната се движи доста бързо и за около месец успява да премине през всички 12 зодиакални зони, тоест през целия кръг на зодиака. Средно на всеки два дена и половина Луната се премества от един в друг зодиакален знак.

Винаги, когато Луната транзитира във Водолей, в атмосферата витае нещо, свързано с планетата покровител на този знак – Уран. Под управлението на Уран са всички нестандартни идеи, ексцентричните привички, неочакваните и внезапни случки.

Затова по време на Луна във Водолей е добре да обърнем внимание на хрумванията си, да дадем простор за различни изяви, да си позволим свободата да бъдем самите себе си.

Хубаво е да се стремим и към събиране със съмишленици, приятелски сбирки, общуване с групи и с хора, с които имаме сходни интереси и идеали.

Подходящи са занимания с наука, въображение, комуникации, високи технологии, електроника.

Въздушната Луна предразполага към доминиране на ума и разума, възможно е точно сега да ни хрумнат някакви блестящи идеи, да получим прозрение как е най-добре да действаме в дадена ситуация.

Водолей, освен знак на приятелството и социалните мрежи, е и знак на визията за бъдещето, оптимизма, добротворството и грижа за цялото човечество.

Да, понякога обвиняват Водолеите в разсеяност и отвеяност, но това е така заради острото им желание да видят реализирани идеалите, мечтите и каузите си.

Затова Луната във Водолей ни прави едновременно умни и оригинални, но и леко шантави, нестандартни, неконвенционални, ексцентрични и с щипка лудост в поведението. Неслучайно е казано, че гениалността и лудостта си приличат.

******

Десислава Враджалиева - астрологически консултации,
моб. тел.: 0887 76 50 59, до 19 ч., скайп: desykv,
личен сайт: astrosviat.com
ел. поща: vihrogonche@abv.bg