Любовната история на Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес

  • Сподели:
Любовната история на Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес

Джорджина направи това, което никоя друга приятелка на Кристиано Роналдо не успя. Точно поради тази причина тя е избрана да бъде спътница в живота на футболиста и майка на неговото четвърто дете.
Но какво е толкова специалното в нея?
Нападателят на Червените Дяволи и Джорджина се срещат случайно през 2016 г. в модния бутик "Gucci" в Мадрид, където тя е работила като асистент по продажбите.
Дни след запознанството им двамата отново се срещат на модно събитие на конкурентна марка и говорейки във вече спокойна атмосфера, разбират, че това е любов от пръв поглед.

Красавицата произхожда от скромното семейство на Хорхе и Ана. Израснала в малкото селце Хака, Северна Испания, с баща, който е бивш аржентински футболист и майка испанка.
27-годишната манекенка живеела в тясна, малка къща и работила като детегледачка за 250 британски лири на седмица, преди случайна среща с футболната легенда Роналдо да преобрази живота ù.
Като дете Джорджина копнеела да бъде балетистка. Но тъй като родителите ù не били в състояние да я изпратят в школа по танци, тя се насочила към кариера в модната индустрия.
Амбициозна от малко момиче, също като партньора си Роналдо, който е израснал в къща с ламаринен покрив в Мадейра и прави всичко по силите си, за да преследва мечтите си.

Във времето, в което се откриват, Роналдо вече има три деца.
Седемгодишният Кристиано Роналдо-младши, самоличността на чиято майка е неизвестна, както и близнаците Ева Мария и Матео, родени през юни 2017 г. от анонимна сурогатна майка.
Запознати твърдят, че всяка една от бременностите струва на звездата от Манчестър Юнайтед 140 хиляди долара.
Парите обаче никога не са били проблем за Кристиано, чиято главна мечта, е да бъде баща и да има голямо семейство.
Единственото, което липсвало било перфектната жена. Щом срещнал Джорджина, знаел, че търсенето е приключило. За разлика от неговите бивши приятелки, Джорджина не била известна и споделяла изцяло идеята за голяма фамилия. Общите неща между тях нараствали.
Първата им поява като официална двойка се състояла през януари 2017 г.
След това присъствието на Джорджина на мачове и спортни събития, било задължително, независимо къде играе Роналдо.
Винаги го е подкрепяла и приветствала.
След като Кристиано бе обвинен в изнасилване на модел в хотелска стая в Лас Вегас, твърдения, които той категорично отрича и за които не са повдигнати наказателни обвинения - Джорджина отново не се отдръпва от мъжа на живота си.
На 12 ноември 2017 г. посрещат на бял свят своята дъщеря - Алана Мартина Дос Сантос Авейро, родена в мадридската болница.

"Тя отвори сърцето си за мен и аз отворих моето за нея. Освен моя жена, тя ми е и приятел. Джорджина ми помогна изключително много. Това е моята истинска любов.
Мечта на майка ми е един ден да се оженим и точно това смятам да направим.", споделя CR7 в откровено интервю през 2019 г. пред Пиърс Морган.
Според европейската преса Кристиано и Джорджина се женят в тесен кръг и интимна церемония.
Към днешна дата Родригес възприема себе си като майка на всички четири деца на Роналдо.

"Той е един от най-добрите хора, които познавам. Между нас има много специална връзка. Аз се възхищавам на всичко, което той прави. С него се чувствам защитена и спокойна.", казва Джорджина.