Любовните партньорства на зодия Овен

  • Сподели:
Любовните партньорства на зодия Овен

Овенски страсти – подходящи и неподходящи любовни партньорства за Овена:

Овен - Овен

Неуморима в своите сблъсъци за контрол върху ситуацията, връзката, партньора, живота, Вселената и всичко останало, двойката Овен изглежда като най-симпатичната двойка отстрани, но само изчакайте да останат насаме, за да видите какво става. Не че няма успешни връзки между Овни, просто напрежението е твърде голямо. Челните сблъсъци тип "рога в рога" и ровенето с копита не е за всеки – единствено Овните могат да се забавляват с това…

Овен - Телец

Телецът е твърде праволинеен, за да позволи на един Овен да му дърпа юздата. Освен това е разумен и пресметлив педант, а импулсивният Овен много лесно залита в крайности. Хубаво е животът да е шарен, но на Телците животът с Овена им идва нещо прекалено шарен.

Овен - Близнаци

Спокойно можем да заменим Близнаци с Нерваци. Лошото е, че Овните също са нерваци. Едва ли има останала здрава посуда в дома на Овен и Близнаци, където летящите чинии са по-скоро ежедневие, отколкото небесни знаци.

Овен - Рак

На затворения и прилепчив Рак Овенът му идва твърде импулсивен. Прям. Рязък. Дързък. И независим. Лесно може да го отблъсне с екстровертния си характер. Да го накара да се съмнява в себе си. Освен това, Раците са доста ревниви, а Овните обожават да флиртуват. Дори и да е "само за спорта". Опитайте се да го обясните на някой Рак, обаче…

Овен - Лъв

Доста добра комбинация по няколко причини. Първо, и двамата са темпераментни екстроверти, които буквално процъфтяват в социална среда. Представете си звездните двойки по червения килим – точно така може да блести една двойка между Овен и Лъв - с неотразимия си чар. Стига да се допълват, да си помагат и да не се конкурират със своите победи, те ще имат и щастие, и любов в изобилие.

Овен - Дева

Твърде различни са, за да могат да изиграят дори една партия белот като партньори… Перфекционизмът на Девите изглежда на Овните като мания, а широко скроените Овни са твърде арогантни в очите на критичната Дева. Овенът няма да търпи да бъде критикуван, а Девата се занимава основно с това. Овенът е твърде напорист, а Девата – прекалено взискателен знак. Кофти комбинация.

Овен - Везни

Сексуалното напрежение между тези двамата кипи като казан с разтопена стомана.

Опарванията са жестоки и оставят дълбоки следи за цял живот, но колко сладка е прегръдката им само! Ако се скарат, то ще е защото Везните идват на Овена нещо твърде деликатни и чупливи, но те все така ще си ги харесват заради безкрайната им приспособимост. А Овенът лесно прощава – черта, която Везните обожават.

Овен - Скорпион

Връзката им е прекрасна, но само на ниво сексуални отношения. Скорпионът цял живот си мечтае за див и необуздан партньор в леглото като Овена, а Овенът – за старателен и търпелив любовник като Скорпиона. Обичат да експериментират заедно. Изчерпят ли сексуалния си заряд, обаче, не остава много, което да ги свързва. Психически и емоционално са твърде различни натури. Скорпионът лесно ще се подразни от импулсивността на Овена (извън кревата), а Овенът направо ще го намрази заради постоянната му мнителност и покровителственото отношение.

Освен - Стрелец

Стрелците се впечатляват от победители, а Овенът е точно такъв. Или поне умее да имитира успешно поведението на човек, за когото "морето е до колене". Разкрие ли се истинската му същност, обаче, Стрелецът ще се отдръпне. Овните обичат да послъгват, дори за дребни неща – правят го с лекота и не, за да навредят, дори не си дават сметка понякога. А проницателният Стрелец възприема лъжата твърде сериозно. Освен това, Овенът ще се опита да му се качи на главата и да го командва. Стрелецът по-скоро би заживял в манастир, отколкото да позволи това.

Освен - Козирог

Толкова са различни, но не в смисъла, в който противоположностите се привличат, а точно обратното – Овен и Козирог се отблъскват като магнити с обратен заряд. Първият е твърде енергичен и весел, вторият – прекалено строг и сериозен. Козирогът следва пътя на разума, а Овенът говори на езика на страстта. Малки са шансовете за нещо повече от кратък, но измъчен флирт.

Овен - Водолей

Независимостта за Водолея е по-ценна от хляба, водата и слънцето взети заедно – нещо, което темпераментният, доминиращ и екстровертен Овен няма как да приеме. Той цял живот ще се опитва да промени своя Водолей според собствените си предпочитания, но никога няма да успее. Могат да са заедно само, ако си дават достатъчно свобода. Нещо, на което, обаче, нито Водолеят, нито Овенът са способни. Колкото и да е свободолюбив, Водолеят цени основно собствената си независимост – бидейки прекалено загрижен за нея, той несъзнателно ще ограничава и потиска свободолюбивия нрав на Овена.

Овен - Риби

Овенът ще прибави в живота на Рибите онази светлина, от която те толкова много се нуждаят. Меланхоличните Риби лесно ще бъдат извадени от мътилката на дълбоките води, благодарение на слънчевия и страстен Овен. Началото на връзката им е прекрасно! Уви, успешните бракове между Овен и Риби са рядкост, заради твърде упорития начин, по който Рибите са вглъбени в своите собствени представи за света, живота и всичко останало. На Овена ще му писне от всичко това и ще си потърси някой по-лесно разбираем партньор, с когото да се забавляват заедно.

Източник: bg.checkonline4you.com