Любовта и зодиите – Овен, Телец и Близнаци

  • Сподели:
Любовта и зодиите – Овен, Телец и Близнаци

Ако искаме да разберем нещо повече за това как протича любовния живот при тези три зодии, можем да прочетем следващите няколко реда. Любовният свят се развива различно при всички зодии, докато при едни е бурен и емоционален, при други той протича спокойно и в пълна хармония. Ще разгледаме как се отразява любовта на зодия Овен, Телец и Близнаци.

Овен

Овните се нуждаят от постоянно вълнение и любовни емоции. Овните винаги се борят да бъдат първи във всяко отношение в работата, в домакинството, в любовта. Когато са влюбени представителите на зодия Овен се устремяват като ракета, изпълнени са с много огън и плам. Те не могат да крият своите чувства, колкото и да се стараят да ги запазят за себе си, просто им личи от километри, когато са влюбени. Те определено не са мекушави и обичат да поемат рискове в любовта.

Дори и да са се разделили с даден човек, те държат той да има добро отношение към тях. Определено не се плашат от конкуренцията, а когато е голяма, набират още повече сила и желание да се борят за човека, когото ги е привлякъл силно. Овните харесват енергични хора - хора на действието и делата, хора, които са способни да им покажат нови светове. Човекът до тях задължително трябва да е амбициозен, но и да притежава чувство за хумор.  Те търсят силата в своя партньор, силата да ги подкрепи в труден момент и доза нежност, която да ги задържи близко до този човек.

Задължително трябва да бъдат единствени в живота на своя партньор, не се задоволяват с мимолетни отношения, искат стабилност и честност от своя партньор. Когато се влюби Овенът става заслепен и не успява правилно да прецени недостатъците на човека срещу него, нужно е да мине много време, докато прогледне и разбере, че всъщност е направил грешен избор.

Телец

В любовта Телците са чувствени, но консервативни – ценящи класиката. Те винаги се стремят към дълготрайни и чисти отношения. Телците залагат на старото и вече изпитано с времето – новите изживявания по-скоро ги плашат и объркват. Те обичат всичко, което е традиционно. В любовта, Телците се нуждаят от сигурност и подхождат изключително разумно. Имат силно развито чувство за собственост, което от своя страна, задушава техните партньори.

Когато нещо е тяхно, те държат докрай на него и никога не го изпускат от поглед. Те никога не се впускат в прибързаните запознанства, добре премислят ситуацията, опознават човека и едва тогава преценяват дали този човек заслужава тяхното внимание, любов и подкрепа. А когато са сигурни в своя избраник, те започват да се борят за неговото сърце и стават изключително предани. Телецът не може да живее без интимност, той е изключително грижовен и обичлив.

В любовта Телците търсят партньор, който е нежен уравновесен, привлекателен и солиден. За тях ще е добре, ако намерят човек, който разполага с добри финансови възможности. Нямат нищо против да съществува брак по сметка, нещо повече, даже го предпочитат. За Телеца парите са изключително важни, няма защо да се лъжем в обратното. Когато се влюбят, Телците стават изключително внимателни към своите половинки и подхождат с много нежност и грижовност – никога не забравят важни дати, годишнина от сватба, рождени дни и т.н. винаги са подготвени с изненада, подарък и картичка.  Когато са във връзка, Телците избягват да флиртуват с други хора и държат човекът до тях да направи същото. Справят се добре с всички любовни премеждия, през които преминават в една връзка, защото знаят цената на любовта.

Близнаци

Предпазливи, но и гъвкави, така подхождат Близнаците в любовта. За свой партньор те търсят интересен, емоционален, харизматичен, забавен и грижовен човек, който да може да изслушва неволите им. Близнаците са многостранни и чаровни хора, които имат мнение по всеки въпрос и не се притесняват, да го споделят с останалите. Прозорливи, интелигенти и забавни, Близнаците лесно се вписват във всяка обстановка, обичат забавленията и флирта. Дори да са сериозно обвързани не виждат нищо лошо в това да се позабавляват и с някой друг.

Близнакът винаги е в центъра на събитията, обича купоните и забавленията, така успява да се бори срещу скуката. Близнакът има всеобщи интереси, вълнува се от новини, спорт, изкуство от всичко, което го заобикаля. Ако искате да спечелите сърцето на Близнака, е нужно да можете да контактувате с него бързо, остроумно и откровено, тогава той наистина ще остане впечатлен. Тази зодия търси идеалната любов – човека, който е способен да ги откъсне от обикновената действителност. Да ги отведе в различни и интересни светове.

Близнакът е способен да съхрани за дълго отношенията си с човек който възбужда тяхното любопитство. За Близнака един интересен разговор е по-важен и от секса, затова държи до себе си да има човек, с който може свободно да контактува, който е интересен и забавен, с който ще може да споделя, да обменя опит и информация. Близнаците са идеалисти и наистина вярват в своите представи за съвършения партньор, но когато останат разочаровани от поредния неподходящ, те страдат истински. Партньорът на тази зодия, трябва да свикне с техния променлив характер и многобройните им лица.