Любовта и зодиите – Рак, Лъв и Дева

  • Сподели:
Любовта и зодиите – Рак, Лъв и Дева

Докато за едни зодии любовта е кръстословица, в която не могат да открият всички правилни отговори, за други тя е разгадана вече загадка. И докато едни намират смисъла в нея, други се лутат, докато не опознаят това прекрасно чувство. Безспорно всички представители на зодиака я търсят под някаква форма и сега. Ще разберем как се влюбват различните зодии.

Рак

За Рака е от изключителна важност да усеща близост от своето семейство, приятели и любим човек. Раците са чувствителни и романтични, бързо се привързват, но остават несигурни в своите чувства. Ракът е лесно раним, точно поради тази причина търси закрила, за да се почувства по-сигурен. Уюта на дома и хармонията в отношенията с най-близките му хора са от изключителна важност за тази зодия. Ракът предпочита да остане в уюта на собствения си дом със своя любим, отколкото да посети скъпи ресторанти, барове и нощни клубове.

Раците са истински щастливи, когато са заобиколени от хората, на които държат. В любовта търсят разбиране, защита и подкрепа. Достойни, но и уязвими, те не обичат да се оплакват за своите любовни разочарования, а просто продължават напред, докато не намерят това, което ще ги удовлетвори истински. Търсят партньор, който може да гарантира тяхната сигурност, който ще е грижовен и добър родител. Човек, който на първо място ще поставя семейството пред всичко останало.  В любовта Раците влагат много чувства и въображение, те са отдадени и грижовни към своята половинка. Когато Ракът открие своята сродна душа, първото нещо, което прави, е да го запознае със своите близки и да усети, тяхната подкрепа и благословия за тази връзка.

Лъв

Лъвът не е придирчив, просто винаги иска най-доброто. Лъвът обича лукса, а бедността го кара да изпада в депресия. Точно поради тази причина, предпочита да срещне човек, който няма финансови трудности и с който ще се чувства сигурен. Лъвът държи да притежава най-красивото и най-качественото, не се задоволява с прости реплики на оригинала, така подхожда и в любовта, неговите критерии за идеален партньор не са никак малки.

Лъвът търси сродна душа, с която ще може да споделя пътувания, нови емоции и приключения, човек който е щедър, колкото него. Такъв, който мрази до болка пестеливостта. Лъвовете не харесват вулгарни и посредствени хора, държат техния партньор да е интелигентен и стилен. Когато Лъвът се влюби, той се раздава изцяло. Силната нужда, която не спира да усеща Лъвът, дори и когато се влюби, е нужда за внимание, любов и отдаденост.

Царят в зодиака е силен, романтичен, но и горделив, когато нещата не вървят по начина, по който той иска - се чува неговият вой и гняв. Когато го обидят на показ се разкрива неговата сила и твърдост. Единствено любовта е способна да укроти звяра в тази зодия и да го накара да погледне на живота по- оптимистично и спокойно. Лъвът е истински щастлив, когато срещне сродна душа, тогава той усеща истинската хармония и съвършенство. Царят на зодиите търси партньор, който е силен, щедър и най-вече верен.

Дева

Девата се намира за съвършен партньор и точно поради тази причина търси, такъв и за себе си. Изключително взискателна, тя не се хвърля на първия срещнат – подбира подходящия човек до последно. Изключително дискретна, носеща винаги огромни товари с тайни, които дори и да срещне своята сродна душа, никога няма да разкрие. Девата има точно изградени навици и малки ритуали, които определено плашат повечето представители на срещуположния пол.

За Девата дребните неща са от съществено значение, затова се стреми стъпка по стъпка да спазва своя собствен стил на живот, в който от особена важност за нея са напълно незначителни неща за останалите. Девите търсят човек, който да ги ухажва, такъв който дълго да тича след тях – предан и готов да направи всичко в името на любовта. Важно е техният партньор да може да свикне с превзетата им външност и многобройните маниите, с които живее тази зодия.

Девите никога не правят компромиси в любовта и когато ги разочаровате, те директно ви показват изхода, за тях няма връщане назад. Просто ще ви зачеркнат от хората, които са познавали някога. Когато са влюбени, те са грижовни, отдадени, но и малко наивни - наподобяващи малко дете, което се радва на всичко. По природа Девите са доброжелателни и винаги се стремят да изгладят ситуацията от недоразумения, за да запазят добри отношения със своите близки хора.