Мария Бакалова с футуристичен поглед от Louis Vuitton в Кан

  • Сподели:
Мария Бакалова с футуристичен поглед от Louis Vuitton в Кан

Българската актриса Мария Бакалова има ново въведение в червения килим. Първото ù пътуване по мегаватното кино се завръща, когато тя е номинирана за най-добра поддържаща актриса за ролята си в "Borat Subsequent Moviefilm" по-рано през 2021 г. Следващите ù изяви са през изминалата седмица, когато Бакалова присъства на филмовия фестивал в Кан, облечена с два вида тоалети на Louis Vuitton. Веднъж за премиерата на творбата „Titan", френско-белгийски филм, режисиран от Джулия Дюкорно, и втори път за фото повикването на прожекцията „Women do cry". Докато работата ù със Саша Барон Коен в "Борат" се открояваше повече от веселата страна, ролята ù в "Women Do Cry", режисиран от Весела Казакова и Мина Милева, е емоционална. Бакалова играе жена на име Соня, която е ХИВ позитивна и трябва да се справи с жестокото насилствено отношение, което идва със статута в патриархалната, постсъветска култура и общество.
Това е значително изпълнение, което заслужава също толкова запомнящ се момент на червения килим.
За премиерата на "Titan" Бакалова носеше искрящ ретро стил Louis Vuitton от колекцията есен 2021. Впечатляващият ансамбъл бе дирижиран от стилистката Джесика Пастър, докато нейната визия е дело на коафьора Байрън Уилямс и гримьора Валерия Ферерия. Бакалова ги описва като своя „супер екип". Като цяло за нея това бе вълнуващо преживяване. „Първите неща винаги са нещо запомнящо се и невероятно.", казва Мария за двете си големи изяви на червения килим. 
Към фотоповикването за "Women do cry", тя облече зелена рокля с моторни къси панталони на Louis Vuitton.
Модните критици не пропуснаха и да похвалят Мария за избора на ботуши, като тя беше заложила на бял чифт, украсен с розови, оранжеви и черни рисунки във формата на мълнии от колекцията 2022.

Външният ù вид се отличава от типичния избор на рокли, който се забелязва в Кан. „Всички знаят, че обичам красивите тоалети и блясък - това исках за наградите, но за Кан предпочетох всички да видят различна страна от моя стил. Исках да бъда свежа и малко дразнеща.", казва Бакалова. „Това, което обичах, беше непринудеността и прохладата, които Louis Vuitton винаги предоставя. Особено зеленият, който ви придава онзи футуристичен вид."