Марски - диджей иноватор, който не се страхува да експериментира

  • Сподели:
Марски - диджей иноватор, който не се страхува да експериментира

Марски (Марин Вълчев) е един от артистите, които определено грабват вниманието със своето присъствие. Той е от онези будни хора, които съчетават таланта си с много работа и поради тази причина постига успехи.

Музиката е в кръвта му. Тя е част от него през целия му живот. Перфекционист до най-малкия детайл, обича звученето да следва собствените му високи стандарти и не прави компромиси. Той е отличен барабанист, но в момента може да го чуете да миксира в клубове в страната.

Марски е диджей иноватор. Не се страхува да експериментира със стилове. Той изненадва публиката със съчетания от R&B, хип хоп, джаз, фънк, breaks, drum and bass. За него музиката е любов и вдъхновение.

Ето какво сподели той специално за читателите на HighViewArt.com:

- Здравей, представи се...

- Здравейте, казвам се Марин. Занимавам се с доста неща, и изключително с музика. Обичам да слушам и пускам най-различни ритмични и понякога шантави стилове, и се радвам, че има толкова много хора в България, които ги слушат и се кефят!

- Какво те вдъхновява?

- Хората, възможностите им за композиране и продуциране... картини презсъздадени с музика, както и визуалните изкуства – имам няколко приятели, които са безупречни професионалисти и в двете, хаха!

- Най-много обичаш...

- Обичам да обичам... най-много близките хора - семейството, приятелите и любовта на живота ми - Музиката, а понякога и възглавницата :)

- Първото нещо, което правя като се събудя е...

- Да ми влезе песничка в съзнанието.

- Преди да заспя винаги...

- Си лягам, понякога е и пред компютъра.

- Коя за теб е най-емблематичната музикална точка в света?

От части Ню Орлеънс, през Л.А., през Чикаго, Детройт, Лондон (aaaw yeah!), до нашите географски ширини... навскяъде вече може да се намери много и качествена музика.

- За какво мечтаеш?

- За далечна планета, без зима.

- Какво предстои оттук нататък?

- Работя по дългосвирещ албум с колаборации, по който има още много работа... ама много!

Може да чуете част от неговата работа на: mixcloud.com и на soundcloud.com

Марски - диджей иноватор, който не се страхува да експериментира

Снимка: личен архив на Марски