Меган Фокс и гаджето й: Готови сме да се оженим

  • Сподели:
Меган Фокс и гаджето й: Готови сме да се оженим

Синеоката красавица Меган Фокс и гаджето й – рапърът Machine Gun Kelly, са готови на нова крачка в отношенията си и може да минат под венчило скоро, според изданието ET.

Близки до двойката издават, че в момента 34-годишната актриса и 31-годишният музикант са в отлични отношения, а за това говори и фактът, че миналата година той дойде до България, за да си я вземе. У нас красавицата снимаше хорър филм. Двамата се запознаха през март 2020 г на снимачната площадка. Последната им лудост буквално втрещи феновете, тъй като Колсън Бейкър, както е истинското име на Machine Gun Kelly, призна, че носи на врата си шишенце с кръвта на Меган Фокс. Рапърът разкри в „Шоуто на Елън Дедженеръс“, че получил необичайния подарък преди пътуването на актрисата до България.

Меган Фокс има три деца от актьора Брайън Остин Грийн – Ноа на 8 г, Боди на 7 и най-малкият Джърни, който е на 4. Двамата си поделят грижите за децата и са ок с новите половинки на бившите си. Грийн в момента излиза с красавицата Шарна Бърджийс. Двамата обавиха, че имат връзка през декември миналата година.