Мелани Хамрик - жената до Мик Джагър

  • Сподели:
Мелани Хамрик - жената до Мик Джагър

Мик Джагър стана баща за осми път през 2016 г. Коя точно е майката на неговото дете - ще научите в настоящата статия.
Запознайте се с Мелани Хамрик.

Да бъдеш в интимни отношения с Мик Джагър има своите предимства - британският изпълнител, емблема на цяло едно поколение, купи градска къща в Ню Йорк на стойност 7 милиона долара като подарък на приятелката си.

През 2014 г. 34-годишната Мелани Хамрик се запознава с Мик Джагър, когато той е на 78 години и влезе в светлините на прожекторите, ставайки майка на осмото му дете. Техният син Девро Октейвиън Базил Джагър се ражда през 2016 г. Влюбените не се срамуват от любовта си откакто връзката им беше разкрита и често са били виждани както на лични, така и на професионални излети заедно. Въпреки че Мелани обикновено попада в заглавията за романса си с вокалиста на Rolling Stones, красавицата има интересен произход и собствен развит талант.
Тя се занимава с балет и хореография.
Мелани е родена в Уилямсбърг, Вирджиния, и започва да се занимава с танци в училището за сценични изкуства в Източна Вирджиния. След това тя продължава да тренира усърдно във Вашингтон в Академията за балет на Киров.

Докато е бременна с бебето на Мик, Мелани прекъсва танцовата си кариера, но преди това изкарваше прехраната си като балерина, дори е танцувала за Американския балетен театър. Започва да танцува, когато била едва тригодишна и получава първия си договор с ABT на 17.
Пенсионира се през 2019 г. след 15 години кариера и се фокусира върху майчинството.
Преди да срещне Мик, Мелани е била сгодена за свой партньор по танците, колегата ù Хосе Карено. Връзката между двамата приключва след шест години, когато той приема поканата за работа като режисьор на балета в Сан Хосе през 2013 г.

През февруари 2014 г. Американският балетен театър бил на турне в Токио по същото време, в което и Rolling Stones имали концерт. По този начин Мелани успява да се мотае зад кулисите на шоуто заедно със свои приятели.
Мик я забеляза и я кани на вечеря.
Така неусетно любовта между двамата пламва и те започнали да прекарват все повече времето си заедно.
За съжаление приятелката на Мик, Л'Врен Скот, с която той има връзка от 13 години, почива през март 2014 г.