Мила Йовович в една мотивираща кампания за Johnnie Walker

  • Сподели:
Мила Йовович в една мотивираща кампания за Johnnie Walker

Знаете ли кой е новият посланик на Johnnie Walker?
Нека малко ви помогнем.
Нейното родно място е Украйна, тя е актриса, супермодел, моден дизайнер, певица и обществена личност. Била е на кориците на повече от 100 списания и участва във филми като „Петият елемент" (1997), "Жана Д'арк" (1999), "Заразно зло" (2002), „Ултравайълет"  (2006) и много други.
Вече трябва да е пределно ясно - това е холивудската суперзвезда Мила Йовович.

Johnnie Walker, скоч уиски номер едно в света, приветства за свой посланик една прогресивна дама, която се включва в движението „The Walkers".

Мила Йовович е втората звезда, която се присъединява към кампанията „The Walkers", след успешния старт с Ейдриън Броуди по-рано тази година.

Видеото за втората част в кампанията „The Walkers", режисирано от Пол У. С. Андерсън, съчетава динамичния и ярък характер на Мила Йовович със стила и енергията на бранда. 
За нея цялото изживяване по време на снимките носи духа и излъчването на Johnnie Walker. Стилизираното кинематографично преживяване, вдъхновено от личната история на Мила, е динамично, постоянно развиващо се пътуване, заснето в един единствен, перфектен кадър.

Вдъхновено е от упоритостта и силата на хората от Източна Европа, които нямат какво да доказват и имат силата да продължат, въпреки историческите препятствия. Заедно с други активации на локално ниво, Мила и Johnnie Walker целят да вдъхновят хората да продължават напред, да общуват с увереност и да излъчват позитивност, смелост и вълнение.

Точно като историята на Johnnie Walker, тази на Мила никога не е била свързана с поемането по отъпкани пътеки. Тя е за движението напред и преодоляването на граници. Мила е холивудска актриса с източноевропейски корени, майка на три деца, супермодел, моден дизайнер, певица и обществена личност — тя е вдъхновение за всеки от нас да се превърне в Walker. Мила никога не се предава, бори се с несгодите със страст и се стреми към позитивното във всяко свое начинание.

Повече за колаборацията между Мила и Johnnie Walker ни разкрива настоящият разговор.

 Участвате в кампанията на Johnnie Walker “Не говори. Действай. Keep Walking’’. Тя ни мотивира да излезем от утъпканата пътека, да предприемем действие. Как това пасва на характера Ви?

–  Целта на кампанията “Не говори. Действай. Keep Walking’’ е нещо, с което се асоциирам. Идеята за прекрачването на границите ми допада. Действието, пътят, който извървяваш, е това, което предизвиква промяната, което вдъхновява и мотивира хората. Действията са по-силни от думите.

Изглежда нищо не може да Ви спре, Вие влагате всички сили в нещата, които правите. Какво Ви мотивира?

–  Във времената, в които живеем, положителната настройка, упоритостта и куражът да продължиш по пътя си са ключови. Аз също срещам предизвикателства, но точно като Johnnie, предпочитам да крача напред, да взема нещата в собствените си ръце, да предизвикам промяната, която искам да видя. Осъзнавам, че когато продължавам напред, моите сподвижници се присъединяват, а заедно сме по-силни. Аз продължавам напред въпреки всичко.

Преживели сте доста в живота си, но винаги сте упорствали и сте продължавали напред. Кои са границите, които сте най-горди, че сте прекрачили?

–  Всеки среща трудности в живота си. Моят живот ме е научил, че често упоритостта е ключова, за да продължиш напред, и съм щастлива, че получих възможността да се развивам, да напредвам и да споделям това пътуване с хората около мен. Можеш да спреш за миг и да помислиш, но след това трябва да продължиш, да станеш по-добър човек.

Във видеото “The Walkers” работите със своя съпруг Пол У. С. Андерсън, който режисира продукцията. Как изживявате работата заедно?

–  Ние сме страхотен екип, той знаеше точно как да съчетае моя характер със стила и енергията на марката Johnnie Walker. Беше голямо забавление да се гмурнем в света на Johnnie Walker и да създадем нещо иконично.

Тази реклама цели да вдъхнови феновете на Johnnie Walker в Източна Европа да действат, да извървят думите. Какво бихте искали да споделите с тях?

–  Свидетели сме на огромна трансформация в света. Тя не е породена от празни думи, тя се случва, защото хората се борят за нещата, в които вярват, въпреки съмненията, въпросите и страховете си. Ние хората от Източна Европа нямаме какво да доказваме, ние оставяме действията ни да говорят за нас.

Какъв би бил съветът Ви към хората, които си мечтаят за нещо, но се страхуват да действат?

–  Невинаги е лесно, трябва да се държим един за друг и да продължаваме напред, да празнуваме постиженията си и да не спираме да се движим. Възхищавам се на смелостта и силата на всеки, който се е посветил на това да допринесе за общото благо. Не чакайте позволение или покана, за да направите това, което трябва. Влагайте всичко от себе си в нещата, които правите. Не говори. Действай. Keep Walking.

„Johnnie Walker никога не е поемал в очакваната посока. Основателят на Johnnie Walker не е вярвал в определянето на живота си „според правилата". Той е знаел, че най-великите житейски съдби не са следвали права линия. Прогресът настъпва, когато си готов да игнорираш границите и да рискуваш всичко, докато вървиш към собствените си безстрашни предели. В рекламата с участието на Мила Йовович историята ни въвлича в една нова вълнуваща и вдъхновяваща кампания – „Не говори, действай. Keep Walking.", казва Дора Фейеш, старши бранд мениджър уиски в Diageo Източна Европа.Johnnie Walker е скоч уиски марка номер едно в света (IWSR 2019), харесвана от хората в над 180 страни. От основаването ù преди 200 години от John Walker и до днес, мастър-блендърите на марката винаги са преследвали вкус и качество над всичко останало.

Днешното портфолио от награждавани уискита на марката включва Johnnie Walker Red Label, Black Label, Double Black, Green Label, Gold Label Reserve, Aged 18 Years and Blue Label.
Заедно те съставляват продажби от над 19 милиона каси годишно (IWSR, 2018), превръщайки Johnnie Walker в най-популярната скоч уиски марка в света.

Какво представлява Diageo: 

Diageo е световен лидер в областта на алкохолните напитки със забележителна колекция от първокачествен алкохол, която включва марки като Johnnie Walker, J&B, Bulleit, Smirnoff, Ciroc и Ketel One,Gordon's, Captain Morgan, Baileys, Don Julio, Tanqueray, Guinness и др.
Diageo е световна компания, чиито продукти се продават в над 180 страни по света. 
Diageo Източна Европа покрива и пазара на бира в континентална Европа, както и бизнеса с всички алкохолни напитки в Русия, Източна Европа, Централна Азия, Близкия Изток и Северна Африка – общо 54 страни. Повече от 370 служители работят за Diageo в Източна Европа.

За повече информация относно Diageo, нашите служители и марки, посетете www.diageo.com. Посетете и глобалния ресурс за отговорна консумация www.DRINKiQ.com за информация, инициативи и споделяне на добри практики.

Празнуваме живота всеки ден, навсякъде по света.