Милица Гладнишка празнува рожден ден с фенове

  • Сподели:
Милица Гладнишка празнува рожден ден с фенове

Нажежаваща ще бъде програмата на Sofia Live Club и през месец юни. От отварянето си през април, любимият клуб все по-често става домакин не само на незабравими концерти, но и на вълнуващи театрални спектакли.

На 11-ти юни, Милица Гладнишка ще отпразнува рождения си ден с концерта „ЕуфУрия“. Чудато име, което обаче правилно вмъква фурията като асоциация, която отговаря на темперамента на участниците в този пожар! В този концерт стихиите се разгръщат и ще чуете знаменития глас не само на Милица, а и гласовете на Мишо Йосифов, Вили Стоянов и Васил Спасов. Милица ще трябва да опази вокалното си владичество от нашествениците! Борбата е безмилостна, но пък музиката е жестока! Музика от целия свят! Музика, която те кара да мечтаеш за топла прегръдка в зимен ден или за лудо пътешествия с кабриолет посред лято!

На 2-ри юни, с концерт-промоция Amazonia Projcey и Калин Вельов ще представят най-новия си сингъл "Без теб не мога". На 4-ти и 5-ти Любо Киров стартира националното си турне "Целуни ме" с два поредни концерта, които са вече разпродадени. След култовата си роля на мафиота Джаро в сериала "Под прикритие", Михаил Билалов се завръща като нов герой от ъндърграунда. На 7-ми юни ще видим комедийния му моноспектакъл „Бум-Бум, Еволюция на престъпното мислене“. На следващата вечер 8-ми юни, изпълнена с енергия и антитела, Вера Шандел в компанията на Ангел Заберски и неговото звездно трио, се завръщат на сцената на клуба, за един изключителен концерт-спектакъл „10 години JAZZ Boudoir“. От кабаре-бурлеска и първите си самостоятелни изяви, до гламър дивата днес, Вера ще ни разкаже за десет годишната си солова кариера, със също толкова костюми и персонажи. Заедно с Ангел ще ни отведат в духа на Берлин през 10-те, на Париж през 20-те, на Лондон през 40-те и на Ню-Йорк през 50-те години на миналия век. Ще ни срещнат с Марлене Дитрих, Едит Пиаф, Шарл Азнавур, Вера Лийн, Дорис Дей, Мерлин Монро, Елла Фитцджералд, Далида, Джо Дасен, Серж Генсбург, Жозефин Бекер.