Най-големите недостатъци на всяка зодия

  • Сподели:
Най-големите недостатъци на всяка зодия

Това са най-големите недостатъци според зодията:

Овен

Всичко, което го прави роден лидер, затруднява сътрудничеството му. Овена иска резултати веднага, а ако няма ефект от една мирна планета, ще иска да се кара.

Телец

Телците искат да се насладят и умеят да работят, за да си осигурят лукс. Но от друга страна, са мързеливи, склонни към пороци и искат лесния път да стигнат до комфорта.

Близнаци

С любопитен дух и забавни, Близнаците умеят да крият своите дейности и интереси и да водят двоен живот. Лъжата е най-големият им недостатък.

Рак

Известната чувствителност на Раците понякога прераства в пиеси и в тотална нестабилност. Те не могат сами.

Лъв

Взимат себе си много на сериозно, отмъстителни са и нямат чувство за хумор. Когато не са най-важни, изобщо не им е добре.

Дева

Тактични, аналитични, но винаги виждат всичко в черно. Винаги в ума им е най-лошият възможен резултат.

Везни

Освен известната нерешителност, която краси всички Везни, най-лошата черта на тези иначе стабилни, скромни и приятни хора, е, че много трудно могат да стигнат до собствените си емоции. Те са огледала, които отразяват това, което другите чувстват, затова хармонията е много важна.

Скорпион

Не издържа на промени и упорито върви по същия път. Има сила за това, но така унищожава собствената си възможност за щастие.

Стрелец

Защитава своите стрели, а цели точно и безмилостно. Никой не умее да наранявания толкова много както Стрелецът.

Козирог

Работохолици, винаги загрижени и обзети от изпълнение на дневен график. Ако са на отговорна позиция, използват подчинените си като носни кърпички.

Водолей

Те умеят да ви натрапят чувство на вина, както никой друг. Често носят в себе си зрънце изобретателност, което, ако не израсте и узрее, ще се превърне в лудост.

Риби

Когато са оставени сами със себе си, Рибите са напълно непрактични и несвързани с реалността. Искат подкрепа, а не умеят нито да я разпознаят, нито да я приемат. Винаги искат повече.

Източник: zajenata.bg