Най-интелигентните и сексапилни мъже в зодиака

  • Сподели:
Най-интелигентните и сексапилни мъже в зодиака

Част от мъжете разполагат с огромно количество тестостерон, изключителен магнетизъм и същевременно са добре обогатени интелектуално. Техните сексуалност и привлекателност, няма как да останат незабелязани от представителките на женския пол. Където и да отидат те успяват да хипнотизират и разконцентрират всяко жена, благодарение на своя силен чар и харизма. Сега ще разберем от кои зодии са тези надарени интелектуално и с привлекателна външност мъже.

Лъв

Цар Лъв притежава сила, смелост, сексапилно излъчване и най-важното в големи количества интелектуален запас. Няма жена, която да не остане зашеметена от неговия тънък подход за свалка и секси визия, която притежава Царят на зодиите. Лъвът събира в себе си всички качества, за които мечтае всяка жена – власт, остроумност, хипнотизиращ глас и стил. Представители на тази зодия са способни да стоят с часове пред огледалото, докато не докарат желания резултат във външния си вид – стил, интелект и класа са думите, които описват представителите на тази зодия. Лъвът знае как да изпипа своята външност до най-малкия детайл. Неговият подход е различен към всяка жена и това определено го прави истински гладиатор, който задължително оставя следа в женските сърца.

До такава степен успява да плени съзнанието на жените, че само с присъствието си е способен да свали 100 % от тях, които са имали честта да бъдат в неговата компания. Цар Лъв е компетентен и добре информиран на всякакви теми, точно поради тази причина е така желана компания за всяка една жена. Красив, стилен, интелигентен – мечтата на дамите.

Стрелец

Блясък в очите, секси усмивка, настроение и интелигентност са само някои от чертите на мъжа Стрелец. Той притежава силна мускулатура и секси визия. Стрелецът може да свали една жена  с интересни шеги или дори без да изрече и дума. Неговата харизма е изключително силна и пленителна за дамите. По детски чаровен и остроумен, същевременно любопитен, интересен, интелигентен и секси. Мъжът Стрелец е страстен, амбициозен и отдаден на адреналина, като цяло очарователното момче, по което залитат всички дами.

Той е откровен и честен към жените, дори и оптимист по природа, той никога не се страхува да назове нещата с истинските им имена. Стрелецът е енергичен, секси и изключително остроумен – той знае как да накара всяка жена да се  разсмее от сърце и да остане запленена от неговия чар. Мъжете от тази зодия обичат да разучават нови неща и да събират информация на всякакви теми. Точно поради тази причина разполагат и със солидно количество интелект, който силно привлича жените около тях. Обичащи приключенията, всеотдайни, силни, интелигентни и изключително сексапилни – харесващи любовните страстни игри, които включват новаторски идеи и силни усещания. Тези мъже хипнотизират и побъркват всяка жена.

Скорпион

Мъжът Скорпион за секунди привлича женския поглед към себе си с помощта на своето благородство и мистичен секси поглед. Мъжете от тази зодия са амбициозни, любопитни и готови непрестанно да попиват нова информация. Притежават силен интелектуален запас, който им помага да навлязат в дуел с всеки. Знаят как правилно да си служат с думите, за да постигнат целите си, а към дамите влагат своя романтичен почерк на изказване, който е способен да ги побърка. Повечето Скорпиони са със силна и добре очертана физика по рождение, която определено им помага да съберат всички женски погледи.

Мъжът Скорпион е лошото момче в Зодиака, което не се страхува да се впусне във всякакви предизвикателства, които му предостави съдбата - тази негова черта просто подлудява жените. Скорпионът е най-страстният представител на зодиака, който знае всички трикове за свалки и любовни игри. Благодарение на своя чар и с помощта сладки думи и комплименти той печели първо място на най-сексапилния хитър и интелигентен сваляч сред зодиите.

Везни

Мъжете Везни са изключително интелигентни и техният подход към дамите е внимателен и джентълменски. Тяхната визия е стройна и с оформени мускули, а техният стил е изчистен и спортен. Мъжът Везни е дисциплиниран, възпитан и със секси усмивка. Усмивка, която трудно може да остане незабелязана от представителките на женския пол. Харизматично излъчване и чаровност позволяват на мъжа Везни с лекота да контактува с дамите, защото бързо спечелва женското доверие. Артистичност, интелигентност и приятелски подход му гарантират спечелването на всяко женско сърце. Шеговит характер, стил и природна интелигентност са само част от качествата на мъжа Везни.

Близнаци

Сърцат, интересен, чаровен и изключително умен, мъжът Близнаци сразява своите цели, винаги с помощта на думите. Той разполага със солиден запас от шеги, чаровна усмивка и секси поглед, които винаги му гарантират спечелване на женското сърце. Великодушен, красив – шегаджия, с когото няма просто как да скучаете. Неговата природна интелигентност му позволява без проблем да отстреля конкуренцията.

Той е упорит борбен и притежава изчистен спортен стил и здрава и набита мускулатура. Забавен, остроумен, енергичен - Мъжът Везни е истински мъжкар, притежаващ силна сексуалност и секси излъчване. Лоялен, внимателен, разполагащ в запаса си с купища увлекателни истории, с които привлича женското внимание. Емоционален, чувствен и изключително секси.

Козирог

Сексуален звяр, който държи на взаимното удовлетворение в леглото. Мъжът Козирог е изключително дисциплиниран, интелигентен и истински сексуален хищник. Той знае как да привлече женския интерес, благодарение на своя природен интелект и чаровна усмивка. Висок с красиво телосложение, наподобяващ гръцки бог - Мъжът Козирог събира погледите върху себе си.

Принципен, емоционален, секси, този мъж знае точно какво иска от живота и как да го постигне. Неговата амбиция и сила го отличават от останалите – истински мъжкар, който не се страхува да покаже на какво е способен. Жените харесват подобен тип мъже, които умеят да ги защитават и в същото време да ги удовлетворяват сексуално. Този мъж не е егоист в леглото и винаги се стреми да задоволи напълно партньорката си. Страстен харизматичен и интелигентен излъчващ необуздана страст – с царско поведение в живота и животинска енергия в леглото.

Овен  

Интелигентен прелъстител, носещ със себе си студенина и страст, които побъркват всяка жена застанала на пътя им. Мъжът Овен определено е един от най-желаните мъже в Зодиака. Притежаващ силен характер, секси излъчване и силна харизма, той освен че винаги е наясно, какво желае да му предложи живота, стремглаво преследва своите мечти. Тази негова борбеност и упоритост побъркват всяка жена. Била ли е една жена в компанията на мъж Овен – години наред продължава да фантазира за него. Неговата силна и властна личност го правят истински мъжкар, който не се страхува да удари по масата и да защити своите възгледи.

Овенът е изключително любопитен и винаги е готов да попие новата информация и години наред да я съхрани в главата си. Той притежава стройна външност, широки рамене и изключително опияняваща и секси усмивка, която кара жените да се разтопят в неговата компания. В леглото е истински звяр, който напълно се отдава на импулсите и страстите, които са го обзели. Няма как да забравите никога срещата си с мъж представител на зодия Овен.