Най-ревнивите представители на Зодиака

  • Сподели:
Най-ревнивите представители на Зодиака

Скорпион

Скорпионът не обича да дели по природа и непрекъснато дебне в очакване половинката му да стъпи на криво. Тъй като самия той е склонен да залитне и да се захласне по друг човек смята, че това е черта от характера на всеки човек, затова и постоянно следи стъпките на своя партньор. Скорпионът е изключително ревнив и неговата ревност на моменти е болезнена. До такава степен може да си въобрази, че човекът до него не му е верен, че да му го изкара тъпкано през носа, дори  без да е събрал доказателства за изневяра.

В главата на Скорпиона почти постоянно се въртят мисли, които са свързани с това, че някой се  опитва да го измами и излъже. Неговата ревност стига до етап, в който става параноична и дори и партньорът му да е най-верният човек на света, Скорпионът може с агресията си и постоянните си въпроси и упреци да го тласне към изневяра.

Близнаци

Близнакът винаги си има едно на ум, а когато става дума за партньора до него, той винаги е нащрек и трудно би се доверил на 100% на когото и да било. В неговата двойнствената същност е заложено да се съмнява във всичко, точно поради тази причина, почти непрестанно в главата му връхлитат въпроси свързани с искреността и верността на любимия.

Близнакът никога не може да се успокои и да повярва, че е срещнал човек, който е напълно честен с него. Представителите на тази зодия могат да бъдат напълно обладани от болезнена ревност, която с времето се превръща в задушаваща и уморителна връзка за човека до него.

Когато ревнува Близнакът влага цялата си енергия в това да разобличи партньора си - способен е да го следи, да преглежда мобилните му устройства, както и да се престори на потенциален сваляч, само и само да го хване в крачка. Близнакът има доста развито въображение, което не му позволява просто да се успокои и да се наслаждава на връзката, в която се намира.

Дева

Девата е с постоянното чувство, че някой я лъже и мами. Когато е във връзка тя е изключително съсредоточена във всяка стъпка на нейният партньор и е готова да намери под вола теле. Дори и да срещне верен и честен човек, тя винаги ще си има едно на ум.

Представителите на тази зодия обикновено прехвърлят своите грешки на партньора си, и ако те са залитнали във връзката смятат, че и човека до тях не им е особено верен. Девата е изключително мнителна и когато е влюбена има склонността да прави неща, които не са особено приемливи за партньора ѝ – способна е да го следи и да го упреква за неща, в които не е напълно убедена, че е сбъркал нейния избраник. Девата не обича да дели и дори и да има най-малки съмнения в почтеността на любимия, тя се преобразява в невротичен и вманиачен преследвач.

Когато си навие нещо на пръста, тя е готова целия свят да преобърне, за да докаже, че човека до нея е кръшнал. Девата е наивна и обикновено има склонността прекалено много да се вслушва в чуждото мнение, дори и за собствената си връзка. Тя решава нещата на базата на казаното и чутото от недоброжелателни приятели.

Козирог

Козирогът със своето хладнокръвие и студенина, също има склонността да изпита чувства на ревност. И когато е обладан от тях, той е способен на всичко, само и само да се добере до истината. По начало Козирогът е зодия, която трудно се доверява и е нужно изключително много време, докато се довери отчасти на собствения си партньор. Козирогът дори тогава не е напълно сигурен в истинските намерение на човека до него.

Ревността на Козирога е яростна и определено е способна да замъгли трезвата му преценка. Когато има съмнения той се старае да разплете нещата докрай, а когато това се случи е събрал достатъчно гняв, който да изсипе на партньора си.

Когато ревнува Козирогът е способен напълно да се трансформира в човек, който е мнителен, вманиачен и избухлив. Дори и в повечето случаи да се старае да прикрие своите чувства и съмнения в себе си, той има точно изградена стратегия, с която да хване своя любим в крачка. Дори човекът до него да му е абсолютно верен, щом си е наумил, че има нещо гнило, той няма да се спре докато не се обеди в това.