Най–съблазнителните мъже в Зодиака

  • Сподели:
Най–съблазнителните мъже в Зодиака

Стрелец

Мъжът Стрелец обича пътешествията и приключенията, той е истински авантюрист. По природа завоевател, той преследва жертвата си докрай. Харесат ли си жена, директно стрелят към целта, не се колебаят и без никакво притеснение могат да привлекат към себе си всяка жена. Стрелецът е изключително харизматичен, надарен е със стройно атлетично тяло – истински мачо. Те са доста изобретателни и ловки в леглото. Тази зодия успява добре да проучи партньорката си, за да може да й създаде максимално удоволствие под чаршафите – те не са егоисти в това отношение.

 

Скорпион

Те са едни от най–добрите ухажори и определено знаят как да съблазнят всяка жена без да полагат големи усилия. В него вие ще откриете един истински джентълмен. Мъжът Скорпион е всеотдаен любовник, който е способен да ви побърка в леглото. Разполага с неограничена фантазия и е готов винаги да се хвърли в нови любовни преживявания. Скорпионът притежава изключителен магнетизъм, с който успява да хипнотизира всяка мадама, която му се изпречи на пътя. Истински търсач на сексуални авантюри, той трудно би се задоволил само с една жена. Скорпионът не се замисля особено за последствията от действията си – той е изключително страстен и непредсказуем.

 

Лъв

Като истински цар, той полага огромни грижи за външният си вид с единствената цел да бъде желан и забелязан от всички дами около него. Лъвът привлича жените със своята власт и амбициозност – готови са да завоюват всяка цел. Представителите на тази зодия обичат женското внимание, преследване и като истински царе в Зодиака, те търпеливо стоят на трона си, докато жертвите им идват една по една, за да ги ухажват и ласкаят – това е всичко, от което се нуждае мъжът от зодия Лъв. В мечтите си той притежава харем с жени, които го обожават и се наслаждават постоянно на присъствието му.