Най-сексуалните зодии

  • Сподели:
Най-сексуалните зодии

Скорпион

90 % от мислите, които навлизат в съзнанието на Скорпиона, са свързани със секс. Скорпионът е изключително харизматичен, секси и наперен. Лесно успява да привлече погледите на останалите хора със своя чар, сексуалност и изобретателност. Тази зодия е истински Бог на секса, за който няма забранени пози и места, на които да го практикува. Скорпионът е експериментатор и определено го привличат силните усещания и новите пози. Той не може да се задоволи с партньор, който е неспособен да му предостави нужното разнообразие и тръпка в секса и просто не би си губил времето с такъв човек. Когато избере партньор той се спира на човек, който не се страхува да експериментира и разнообразява сексуалните си преживявания. И колкото по-нестандартни са фантазиите на партньора му, толкова по-привлечен би бил Скорпионът от него. Това е зодия, която не може да се стресне от нищо свързано със секса и неща като причиняване на болка, извратени сексуални игри, дрехи и атрибути, никак не са му чужди, напротив Скорпионът не би бил удовлетворен напълно от сексуалния акт, ако не присъства в него нещо различно, нестандартно, дори и болезнено.

Стрелец

Дори и на пръв поглед да не изглеждат сексуални маниаци, Стрелците имат склонността умело да прикриват този факт, но и те като Скорпиона харесват по-нестандартните, дори и шокиращи за останалите хора, сексуални изживявания. За Стрелеца няма поставена граница на нещата, с които може да експериментира в секса, за него е важно със всеки акт да получава нужната доза адреналин, тръпка и силно усещане. Стрелците са секси, енергични и за тях е важно да върнат сексуалното удоволствие, което им е предоставил партньора, защото не са егоисти в леглото. Държат партньорът им да бъде достатъчно задоволен, даже нещо повече - да го побъркат от страст и силни усещания, за да не може да помисли никога повече за нов сексуален партньор. Стрелецът по природа е експериментатор, винаги трябва да разучи всичко най-подробно и да погледне всеки един малък детайл, точно такъв е и във секса. Стрелецът се възбужда само от изражението на партньора и от това, което вижда. За него е важно да разучи всяко едно кътче от тялото на партньора си и да разбере как точно може да го побърка от удоволствие. В секса Стрелецът обича да взима максимума от човека до себе си, но е готов да му предостави същото удоволствие, което самият той е изпитал.

Близнаци

Близнаците са сексуални маниаци и това доказва фактът, че когато се срещнат с човек от противоположния пол, първата мисъл, която нахлува в съзнанието им е - как ли се представя този човек в леглото? Тази зодия е изключително сексуална натура, която перфектно знае как да използва чара и магнетизма си, за да побърка човека срещу нея. Близнаците са изключително силни в думите и чрез тях могат да побъркат партньора си, като му предоставят нужните фантазии и разкрепостените си мисли. Близнакът е истински Бог в леглото, освен че има нужния опит и не се ограничава само до стандартните очаквания на партньора, но успява винаги да го изненада и побърка от удоволствие. Истински факири, които всекидневно отделят от времето си, за да научат нови хитрини в секса, защото за Близнака сексът е на първо място във връзката. Той не би се обвързал с човек, който не може да му предостави нестандартни изживявания и който е скучен в леглото, това никога не би си го причинил. Близнакът е нестандартен, изобретателен и истински факир в любовните игри. Той има смелостта да изпробва всичко, което до момента е измислено в секса и не се притеснява да вкара и партньора си в тази сексуална забава. Близнакът харесва бурния, страстния и нестандартния секс. Той е разкрепостен  и готов постоянно да експериментира.

Лъв

Лъвът е истински майстор в съблазняването, знае перфектно нуждите на партньора си и успява без много усилия да го побърка от удоволствие. Лъвът е страстен и енергичен сексуален знак, който харесва нестандартните пози, места, играчки и усещания в секса. Той обича да доминира в леглото и да показва на партньора си кой командва всъщност. Тази зодия е силно привлечена от новите усещания и от нестандартното мислене. Лъвът държи човекът до него да може смело да експериментира и да не се страхува да го последва в сексуалните му фантазии. В леглото Лъвът е властен и се стреми да покаже своята власт, дори и под чаршафите. Той има смелостта да експериментира и да пробва всичко ново, което е чул или е прочел, че би му доставило нужното удоволствие. Партньорът на Лъва задължително трябва да притежава по-разкрепостени сексуални желания, за да могат да си паснат наистина в леглото, партньорът му трябва да е достатъчно смел, за да се хвърли директно в сексуалните му фантазии и желания. Лъвът не би се обвързал с човек, който не е способен да му предостави нужната страст, тръпка и силни усещания в леглото.