Най-силните и упорити зодии

  • Сподели:
Най-силните и упорити зодии

ЛЪВ (22.07-22.08)

Зодия Лъв символизира топлината, силата, прераждането, което изпитваме чрез любовта. Лъвът представлява неограничения изблик на всичко онова, което е положително и топло. Лъвът е свързан с думите лоялност, достойнство, отговорност и власт. Негови качества са гордостта и благородството. Той е пряко свързан с чувството за висока чест  и кралска щедрост, породени от дълбока благородна любов. Той притежава въодушевлението на спортиста и непобедимото му желание да успее. Има силна, непоколебима воля и истински усет за лична справедливост, уважение към човешката свобода и просветено разбиране за нуждите на останалите. Лъвът е ангажиран с усещане за собствените си таланти и желание да ги развие. Тази зодия е пряма, смела, работоспособна, упорита, властна. Лъвът има талант за организатор. Надежден и усърден, решителен и пълен с ентусиазъм - това е най-упоритата и силна Зодия. 

 

ОВЕН (20.03-19.04)

Овенът е знакът на Аз-а, и винаги се бори за правото на индивида да живее в абсолютна свобода. Той символизира човешката воля над всички пречки, ограничения и заплахи. От него блика неограничена енергия, оптимизъм и смелост. Тази зодия буди доверие, действията на Овена са конструктивни и той не се страхува да мисли за миналото. За него животът е очарователен като изгрева, който бележи нов ден, изпълнен с творчески възможности. Активност, енергия и авантюризъм характеризират този знак. Категоричен отказ да се признае за победен, изненадваща сила, откровеност и честност притежава Овенът. Той умее да прощава. Тази зодия е темпераментна, властна, настойчива и решителна. С една дума - Овенът е магическият блясък на живота и съществуването, източник на инициативност, независимост, самоуважение и кураж.

 

КОЗИРОГ ( 21.12-20.01)

Това е зодията, която символизира успеха - чрез постоянство, щастието - чрез дълбочина. Козирогът притежава стабилност, отговорност, упоритост, лоялност и неизчерпаема сила. Той е роден професионалист, търсещ хармония и справедливост, красота, финес и успех . Тази зодия е добре конструирана пирамида - съвършена, красива, добре построена, загадъчно безпогрешна и трудна за разбиране. Високоорганизирана и изградена на непоклатими основи, за да издържи възможно най-дълго време. Подобно на пирамида, Козирогът има дебели, непробиваеми стени, сложни проходи и фалшиви коридори. Но въпреки това,  тази зодия  е  упорита, силна, смела и изпълнена с достойнство.