Най-смешните причини за раздяла

  • Сподели:
Най-смешните причини за раздяла

Хората се разделят поради различни причини, понякога сериозни, друг път заради дребни дразнещи неща. Потребител на Reddit помоли своите приятели в социалната мрежа да споделят най-смешните причини за прекратяване на една връзка. Ето част от отговорите:

"Тя чакаше, докато сервитьорът я забележи, и чак тогава започваше да се чуди какво да си поръча", гласи един отговор.

"Имаше голяма бенка на клепача. Всеки път, когато се целувахме, виждах как бенката се приближава към мен. Започнах да сънувам, че бенката ми говори", споделя друг потребител.

"Когато гледа сериали на запис, гледа дори и рекламите и не ги превърта", оплаква се трети.

"Винаги когато се прозявах, си пъхаше пръста в устата ми, мислеше си, че това е смешно", "Не вярваше, че човек е стъпил на Луната" и "главата му беше прекалено голяма за това тяло", отговарят други потребители.

"Бъркаше в захарта със същата лъжица, с която преди това си разбърка кафето. Винаги оставяше бучки в захарта", оплаква се друг потребител.

"Апартаментът й беше на 8 етаж, а нямаше асансьор","Ходеше като тиранозавър рекс" и "Използваше същия дезодорант като майка ми", са доста основателни причини според други.

"Това е човекът, който се храни най-шумно на света. Винаги дъвче с отворена уста и мляска. Не дай Боже да й хареса храната и започваше с безкрайното "ммммм", е причината за раздялата на един от потребителите на Reddit.

Източник: БГНЕС