Най-тъпите онлайн подходи към жена

  • Сподели:
Най-тъпите онлайн подходи към жена

Или как да накараш една жена да си прегризе вените от отегчение.

Вярвам, че на повечето жени се е случвало многократно да бъдат "заговаряни" онлайн от разни мераклии, тъй като вече отдавна онлайн закачките бият по точки живите. Но както при свалките на живо има банални номера за некреативните господа, като например класическият подход да ти предложат напитка, така и в онлайн средите някои тактики са крайно изтъркани.

1. "От къде си, на колко си, коя зодия си, може ли снимка, какво харесваш и... НЕ ТЕ СВАЛЯМ"

Е да, разбира се! Да проучваш и оглеждаш една жена няма абсолютно нищо общо със свалянето! На жената не би й минало и през акъла дори такова нещо.

Да знаеш, че всъщност като й кажеш, че не я сваляш, тя се е уверила в това и вече е сигурна, че си й поискал снимката, защото всъщност няма никакво значение кой е на тая снимка. Обичаш ей така снимки да си гледаш и искаш снимки от всички. Даже вероятно вчера си поискал една на братовчед си, за да не му забравиш физиономията.

2. "Не, че нещо се самоизтъквам, но аз съм богат, добър, готин и... свободен"

Чатиш си съвсем невинно и приятелски с някаква мацка, която изобщо, ама никак дори не си забелязал, че е мацка и просто така, случайно през ред споменаваш част от една забавна история, как вчера си искал да помогнеш на едно кученце със счупено краче и то изпоцапало ферарито по пътя за клиниката, в която всички те познават.

Да знаеш, че никоя жена не би си помислила, че искаш да я впечатлиш. Изобщо! Напротив, ще си помисли, че споменаваш колата си, просто защото си сигурен, че мацката разбира от коли. А това, че си толкова добър, за да извършваш благотворителност, БЕЗ ДА Я СПОМЕНАВАШ, просто няма какво да го коментираме.

3. "А, бе, нещо ми се струваш позната от някъде... Ти не беше ли...? А бе, коя беше ти?"

Ти по принцип, нали, познаваш (и си бил с) поне 4000 готини жени, та просто би било неучтиво, ако не попиташ тази дали не е една от тях. Да знаеш, че тя ти вярва напълно! И изобщо, ама в никакъв случай, не се е изсмяла и не се е плеснала по челото с думите: "Леле, тоя дали наистина си вярва, че може да ме е е**л?!"

4. "Здравей, виждам, че тук си публикувала една тъжна песен, а тя ми е любимата, след като наскоро се разделих с приятелката си и помислих, че може би ще ме разбереш"

О, да! Вярно е, че жените по принцип обичат да съчувстват на горките романтични мъже. Такива са фактите. Но след като ги отегчиш до отчаяние и им се изморят пръстите да ти бършат виртуалните сълзи и да ти слушат баладите, определено няма да си помислят: "Зае*и, съчувствам й на женицата, дето е била с тоя. Щом така сваля мацки, кой знае същинската част каква би била..."

5. "Тука случайно ти видях профила и като гледам, имаме много общи неща. Кой герой на Game of Thrones те кефи най-много?"

Да, определено на всяка жена ще й се обърне стомаха от трепет, поради толкова рядко срещаните общи вкусове, като например да гледаш най-гледания сериал, да слушаш най-продавания албум и да си прочел бестселъра на годината. Направо си е видяла сродната душа в твое лице вече. Както и в това на още около 10 милиона други мъже. И жени.

 Автор: Elfinora / Източник: wrong.bgwins.com