Най–властните зодии

  • Сподели:
Най–властните зодии

ОВЕН

Те са всезнайковци, които обичат винаги да става на тяхното. Харесва им да дават инструкции и да командват околните, те не го правят с лоши чувства и задни цели, просто така са устроени, това е част от техния характер. Обикновено когато са си наумили нещо не питат останалите за мнение, а просто действат. Както в работата, така и у дома, те обичат да командват и да въдворяват ред. Овните са изключително емоционални и лесно се палят, а стане ли това по–добре е да не си им пред очите, защото се превръщат в истински ураган, който помита всичко по пътя си. Тъй като са свикнали всичко около тях да става точно така, както те искат, са склонни да си служат с манипулации и различни хитрини, за да го постигнат.

 

ЛЪВ

Това е зодията, която добре е успяла да съчетае в себе си характер, амбиция, хъс, самочувствие и лидерски черти. Лъвовете са изключително амбициозни и се стремят винаги да подчинят останалите на своите възгледи и принципи. Цар Лъв обича да е в центъра на вниманието и да раздава команди на околните, харесва му, да контролира ситуацията и да държи здраво властта в ръцете си. Тъй като притежава отлични лидерски качества, той с лекота успява да организира останалите и да им начертае точен план за действие. Лъвът е умен, целеустремен и изключително властен. И не само в работната среда, но и у дома, Лъвът обича да контролира ситуацията и да дава заповеди и на половинката си. Своята сила и власт той използва и във връзката си, тъй като смята, че е Господар на света. Той има склонност лесно да се самозабравя и да се държи снобски с другите хора.

 

КОЗИРОГ

Това е един от знаците, които безкрайно много обича да контролира ситуацията, въпреки че не винаги успява да го постигне. Козирогът притежава прекрасни качества на ръководител и организатор. Той е дисциплиниран, смел, амбициозен, организиран, силен и властен. За Козирога не е трудно да се издигне в службата, дори да достигне до най-високите позиции във фирмата, защото той притежава нужните сили, постоянство и неизчерпаем работохолизъм. Представителите на тази зодия имат изключително силен характер и е достатъчно само малко да повишат тон и хората около тях ще замръзнат на място. Козирогът е респектираща личност, която винаги има точен и ясен план в главата си за развитието на живота и кариерата си. Изключително добри стратези са и знаят как да разграничат положителното от отрицателното в ситуацията и да изчерпят най–полезното от тях.