Не ти се вярва? Странни признаци за високо IQ

  • Сподели:
Не ти се вярва? Странни признаци за високо IQ

Странното поведение може ли да издава високо ниво на интелигентност? Не винаги да си налудничав е признак на много акъл, но понякога е. Ето кога!

Интроверт

Интроверите остават далеч от шума и суетата на тълпата. Те държат да съсредоточат мислите си върху наистина важните неща. Това им дава по-високо ниво на емоционална интелигентност, тъй като те са по-добре съвместими със самите себе си.

Емпатичните

Емпатията е поведение, придобито с мъдрост. На практика така може да се огледа внимателно всяка страна на дадена ситуация.

Комик

Много изследвания показват, че комедиантите имат по-висок коефициент на интелигентност. Те са в унисон със социалното поведение и могат да се свързват с аудиторията си на емоционално ниво. Кой би помислил, че клоунът всъщност може да е голям умник?

Отвореното съзнание

Става дума за хората, които се стремят да бъдат постоянно отворени към новата информация около тях. Вземане и анализиране на всичко около тях. Повишаване на знанията им са основен приоритет.

Нощна птица

Хората, които обичат да остават до късно или дори будни през цяла нощ, обикновено имат по-висок коефициент на интелигентност. Това датира от древни времена, когато мъдреците ще изследват звездите, докато всички останали са спeли.

В заключение, следващият път, в който останете до късно будни или откажете да ходите на купон, за да си подредите мислите, да знаете, че може би се държи на високото ви IQ.

Източник: newme.bg