Недостатъците на зодия Козирог

  • Сподели:
Недостатъците на зодия Козирог

Родените под знака на Козирог имат своите недостатъци и ако ги знаете, ще ви е по-лесно да разберете хората от тази зодия.

Козирогът може да се прояви като жестоко и студено същество, което не се интересува от болките и проблемите на другите, включително на близките си.

Козирогът е склонен да прави жестове дори за непознати, но много често пренебрегва близките си, без да се замисля за това какво им причинява. Сред недостатъците на Козирога е желанието му винаги да кара всички около него да правят онова, което той иска.

При най-малкия намек за противоречие той е в състояние да се скара завинаги с човека, който се е осмелил да му се опълчи.

В любовта Козирогът се държи по същия начин - той изисква от партньора си пълно подчинение и ако не срещне желаното от него поведение, се отдръпва и няма сила, която да го накара да се върне отново при любимия човек.

Дори да съжалява за постъпката си, Козирогът не отстъпва, но е склонен да изслушва молби и любовни признания, които повдигат самочувствието му.

В работата си Козирогът също се държи като тиранин и ако стане началник, подчинените му ще се чувстват много зле. Много често за Козирога смисълът на живота се състои в това да кара останалите да му се подчиняват и да вдига скандали при най-малкото отклонение от това, което е заповядал.

За Козирога и най-дребният повод за скандал е добре дошъл и той го използва. Родените под този знак се заяждат за дреболии.

Чувството за хумор на Козирога работи добре само когато е насочено към някого, който трябва да се почувства зле от шегите. Най-често от това страда партньора на Козирога, който постоянно е жертва на злобните му шеги.

Козирогът не се притеснява от това да излага любимия си човек пред хора и да разказва подробности от личния им живот, които не би трябвало да знае никой освен тях двамата.

Козирогът е доста отмъстителен. Той не търпи изневери и не прощава нищо на никого. За него е напълно нормално той да излиза всеки ден с различни партньори, но любимият му човек да понася всичко това и да е благодарен, че и на него му се обръща внимание от време на време.

Източник: sanovnik.bg