Нещата, които влюбените двойки правят заедно

  • Сподели:
Нещата, които влюбените двойки правят заедно

Колко е хубаво в живота си да имате човек, когото можете да наречете любим. Заедно с него всички обичайни занимания ви дават особено удоволствие и придобиват друго значение.

Ето някои от нещата, които влюбените правят заедно.

Взимате си душ заедно

Когато вашите отношения прераснат на друго ниво, вие рано или късно започвате да се къпете заедно. Търкате си един на друг гърбовете, краката и си слагате шампоан по косата. Може даже да си направите бой с пяна.

Гледате един и същи филм, дори когато не сте заедно

Когато един от вас следи някой сериал, то другият рано или късно започва да прави същото. Случва се невинаги да сте заедно, но започвате да гледате филм и след това обсъждате случилото се на екрана. Тези неща много сближават двойките!

Делите страните на леглото

Коя двойка не дели пространството на леглото? В моя случай той спи на дясната страна, за да е по-близо до алармата, а аз на лявата, за да мога да се отдалеча, когато стане твърде горещо. На сутринта, като правило, той се оказва или на пода, или на път да падне, а аз съм заела цялото легло.

Височината и килограмите тук не са от значение! Физиката спира да работи, когато разбере, че вашето малко тяло е в състояние да отблъсне човек с огромна маса.

Спите прегърнати

Един от най-трогателни моменти, които толкова често виждаме във филмите. Все пак нека бъдем честни: да спиш по този начин цяла нощ е просто невъзможно!

Когато спите в прегръдките си идва един момент, когато той премахва ръката си, обръща се на другата страна, в най-лошия случай се събуждате. От време на време поставяте крака си върху крака на партньора си, като показвате, че го обичате и искате близостта му.

Развеселявате сродната си душа

Способността да се смеете на едни и същи неща с любимия си човек е много важно качество. Страхотно е, когато имате същото чувство за хумор. Така може да вдъхнете увереност на партньора си, когато не му е ден. В края на краищата, без значение какво се случва, всичко завършва с усмивка.

Преобличате се пред очите на другия

Няма значение дали живеете заедно или не, идва времето, когато трябва да се преоблечете пред очите на партньора си. В това има нещо положително. Когато ви трябва помощ, за да закопчаете ципа или да си намерите чорапите, имате човека, който може да ви помогне. Освен това, партньорът може да ви каже дали изглеждате добре или не в тази червена рокля.

Избирате приятна тема за разговор

Годишнина или друга важна дата за вас е добро попадение. Вие се обличате, оформяте прическата си. Ващият човек обръсва брадата си и изглежда дяволски красив в коженото си яке!

Но след като седнете в ресторанта, започнете да обсъждате различни теми, несвързани помежду ви: нов сериал, приятели, идеи за това как да прекарате ваканцията си... Важното е да ги обсъждате с интерес!

Говорите си преди лягане

Ето за това обичаме нашите мъже. Те винаги са готови да слушат и да споделят как е минал деня и как се чувстват. Това е специален интимен момент в нашите отношения. И после заспиваме в прегръдките си.

Автор: Кимберли Хиндерсон / Превод: Камелия Римпапова за HighViewArt.com 

Снимка: 7-themes.com