Ние не сме дебели - ние сме добре гледани

  • Сподели:
Ние не сме дебели - ние сме добре гледани

Преди известно време на входа на фитнес имало снимка на много слаба и красива жена. Текстът гласял: "Това лято русалка ли ще бъдете или кит?"

Една жена (с неизвестно тегло) отговорила по следния начин:

"Мили хора, китовете са винаги заобиколени от приятели - делфини, моржове и любопитни хора. Те са сексуално активни и отглеждат децата си с невероятна нежност и любов.

Те се забавляват, играят и ядат много скариди. Плуват по цял ден и пътуват до фантастични места като Патагония, Северните морета и кораловите рифове на Полинезия. Те пеят страхотно и понякога има и дискове с техните песни. Те са впечатляващи и много обичани животни, които всички защитават и пазят.

Русалките не съществуват. Но ако съществуваха, щяха постоянно да ходят при психолога с проблема "раздвоение на личността: жена или риба?"

Нямаше да имат сексуален живот и да носят деца. Да, щяха да са много красиви, но тъжни и самотни. И щяха да миришат на риба.

Без съмнение предпочитам да съм кит. Във времена, когато медиите ни казват, че само слабото е красиво, аз предпочитам да ям сладолед с децата си, да вечерям с мъжа си и да си пийвам с приятели.

Жените напълняваме по различни причини, но понякога това е от много мъдрост и знание, което главите ни не могат да поберат и се разпростира из тялото.

Ние не сме дебели - ние сме добре гледани и всеки път, в който видя заоблените си форми в огледалото си казвам: "Чувствам се добре, защото тренирам редовно, не защото съм слаба."

Най-важното е човек да се чувства добре в кожата си и да се грижи за тялото си.

От неизвестен автор