Никол Шерцингер: Никога не съм гледала на себе си като на секси мацка

  • Сподели:
Никол Шерцингер: Никога не съм гледала на себе си като на секси мацка

Днес своя рожден ден празнува сексапилната Никол Шерцингер, разхождала апетитното си тяло и у нас, докато все още имаше връзка с най-добрия ни тенисист Григор Димитров.

Никол е родена в Хонолулу, Хавайски острови в ревностно католическо семейство. Баща ѝ Алфонсо Валиенте е филипинец, а майка ѝ Роузмари е наполовина украинка, наполовина хавайка. В интервю Никол казва: „Имам филипински, украински и хавайски корени, но хората мислят, че съм от Пакистан.“ Никол се ражда, когато майка ѝ е все още в гимназията и родителите ѝ се разделят, докато е бебе. На 6-годишна възраст Никол се мести в Луисвил, Кентъки с новото си семейство – сестра си Кейла и втория ѝ баща Гари Шерзингер. Никол приема неговото име, след като той я осиновява. Никол признава, че семейството ѝ не е имало много пари и единствено благодарение на майка ѝ и нейната подкрепа се е превърнала в това, което е днес.

 

High View Art ви представя мисли на Никол Шерцингер живота:

- Обичам мъже с чувство за хумор, природна интелигентност и страхотна усмивка. Които могат да ме разсмеят, които са много амбициозни и мотивирани и които имат добро сърце и ме карат да се чувствам в безопасност. Харесвам мъже, които са много силни физически, независими и уверени - това е много секси.

- Увереността идва със зрeлостта, тогава повече приемаш себе си.

- Любимите ми песни са тези, които наистина идват от сърцето.

- Никога не съм гледала на себе си като нa секси мацка. 

- Винаги съм носила искрата на боец. Родила съм се с нея, в кръвта ми е.

- Мисля, че рамената са по-секси от бюста.

- Вярвам, че всичко се случва с определена причина.

- Не взимам нещата прекалено насериозно, обичам да се смея.

- Не харесвам бедрата си, задната част на краката и закръглените си колена. Нося дрехи, с които показвам краката си в снимки и видеоклипове, но не го правя, когато се появявам на живо.

- Не вярвам в диетите. Обичам храната... Ако се лиша от нещо, ще го искам повече. Хапвам на кисело мляко, сурово кашу и чери домати.