Новолуние в Стрелец - изобилие, вдъхновение и оптимизъм

  • Сподели:
Новолуние в Стрелец - изобилие, вдъхновение и оптимизъм

Тази вечер в 17.04 часа настъпва новолуние в Стрелец. Малко след приключване на периода на ретроградния Меркурий идва и новолунието, което отваря нова страница в живота ни.

Навлиза усещане за вдъхновение, оптимизъм, енергичност и изобилие. Стрелецът е свързан както с физическа активност, така и с духовни прозрения, точно както неговият символ – Кентавърът – се състои от две части: конят, символизиращ силната и импулсивна страна на знака, и човешката – с отправен напред в бъдещето взор и опънат лък, готов да изстреля стрелата си отвъд облаците на заблудите.

Темите на Стрелеца са: успех, изобилие, щедрост, вдъхновение, оптимизъм, късмет, пътувания зад граница, екстремни спортове, летене, открити простраства, преподаване, висше образование, философия, религия, вяра, героичност, мисия, публикуване, разширяване на влиянието, свързване с духовната мъдрост.

Управителят на знака – Юпитер – е в съвпад с Венера, планетата на любовта, красотата, ценностната система и финансите. Можем да очакваме събития, които да отключат изобилието и романтиката в живота ни.

Нова връзка, нов бизнес, срещи и проекти, които ни носят просперитет, баланс и красота. Това може да се случи по внезапен и неочакван начин, тъй като двете планети са в хармонични аспекти с Марс (физическата енергия и случване) и Уран (непредвидимост, свобода, електричество).

Вероятно е някои планове да не се случат точно както ние сме ги предвидили, а изведнъж да се отворят нови възможности, перспективи и предложения.

Стрелецът е свързан с разширение на досегашното ни влияние, с надскачане на собствените ограничения и позволение да разперим криле, с осъзнаване на по-голямата истина и свързване с Божествения потенциал, заложен във всеки от нас.

Предизвикателствата идват от опозицията на същите тези две планети Марс (в Телец) и Уран (в Скорпион), които носят разтърсване, разпад на стари навици и бариери. Ще сме теглени от два противоположни импулса – дали да правим всичко сами, или да сме заедно с някого, дали да се придържаме към добре познатото, или да рискуваме и да поставим всичко на карта.

Може да имаме здравословни симптоми, с които да трябва да се справим, тъй като Марс в Телец е свързан с тялото, а Скорпионът – с изцелението. Така или иначе в този момент нищо не е случайно.

Ще имаме шанс да намерим правилното лечение, да попаднем на точните хора или методи, така че нещо, с което досега не сме могли да се справим, да получи правилното обгрижване.

Източник: Богомила-Сандия

За лични сесии – Таро, Регресия, ТЕС (темите могат да са свързани с отношения, повтарящи се ситуации, физически и емоционални симптоми, трудности в ежедневието и т.н.) както и за записване и информация относно следващите групи по Семейни Констелации, може да пишете на: antarsandhya@gmail.com

Лунна диета – отслабване, детоксикация и прочистване на тялото.

Вижте как се сбъдват мечтите по новолуние. Това Новолуние ще подкрепи всички наши желания, свързани с:

• учене, усъвършенстване и надскачане на личните граници;

• висше образование, квалификация и преквалификация;

• пътешествията в чужбина, авантюри и приключенията;

• опознаване на непознати територии и култури;

• изучаване на чужди езици  и отношения с чужденци;

• оптимизъм късмет и радост от живота;

• откриването на дълбоки истини за света и за хората;

• разгръщане на цялостния потенциал на личността ни.