Опасни са непокорните жени

  • Сподели:
Опасни са непокорните жени

Опасни са непокорните жени. Изпълнени със страст към живота, лудост и сила.

Лесно се разпознават. Обичат виното, изкуството и куфара си, но най-вече обичат... силно. Никога няма да ви е скучно с тях. Като стихия са.

Сред жените и сред мъжете ще откриете слаби и силни. Нещо, което е важно да се спомене за силните хора като цяло е, че те не се примиряват!

За слабите мъже са подходящи само послушните жени. Тихи, покорни, леко поклащащите глава в знак на съгласие за всичко. На силните им трябва малко лудост.

Но и слабите залитат като видят такава жена. А не знаят, че за тяхно добро е отказът ѝ. Защото такива жени са прокълнати да унищожават  слабите характери. Няма място за обидени.

Не се захващайте с такива жени. Гарантирам ви разочарование. А то е, защото те са разочаровани от слабостта на мъжа. Но всяка тенджера си има похлупак, нали?

Ако сте изваяни от лудост, сила и желание за живот с такава жена, тя може да се превърне в най-хубавото нещо, което някога ви се е случвало.

Не забравяйте, жени: има човек, който може да понесе енергията ви.

Не забравяйте, мъже: никоя жена не желае да бъде по-силния партньор. Опасни са непокорните жени. За едни наказание, за други - благословия. 

Автор: Calliope / Източник: calliope711.blogspot.bg