Осем причини да го зарежете

  • Сподели:
Осем причини да го зарежете

Има неща във връзките, които са просто непростими - част от поведението на мъжа, можем да го оправдаем, но има неща, за които не би следвало да си затваряме очите.

Не е нужно да се чувстваме нещастни, докато губим времето си с мъж, който просто не е подходящ за нас. Сега ще изброим няколко основателни причини, поради които може да прекратите отношенията си мъж, който със сигурност не е вашата сродна душа.

1. Той непрекъснато ви ругае и обича да изтъква недостатъците ви пред други хора 
Поведението му е под всякаква критика, не може да сдържа гнева си и често пъти подхожда агресивно към вас, а когато е заобиколен от хора, на всеуслошание започва да изтъква интимни подробности от личния ви живот, унижава ви и не спира да ви злепоставя пред останалите.

2. Не го бива в леглото и досега не сте успели да получите никакво удоволствие от сексът с него
Когато сте под завивките, той не успява да ви достави нужното удоволствие, а сексът с него е скучен, еднообразен и прекалено натоварващ за вас, защото непрекъснато, трябва да му давате някакви инструкции, но дори и с тях, той е кръгла нула в леглото. Той е изключително лош любовник, това няма просто как да бъде променено.

3. Той не ви обича
Поведението му към вас се е променило и дори да не ви го казва в прав текст, има ясни сигнали, които ви подсказват, че той не изпитва никакви чувства към вас.

4. Той е пълен неудачник 
Разчита на вас да погасявате месечните задължения, да пазарувате, да поемате разходите за ресторанти, екскурзии и дори джобните му за деня. Няма никаква перспектива нещата да се променят и той да поеме юздите на тази връзка, защото лентяйството е неизменна част от живота му.

5. Той има пристрастявания, които ви дърпат назад
Пристрастен е към хазарт, алкохол или леки жени – това трудно подлежи на промяна и животът ви с него се е превърнал в истински ад. 

6. Той не спира да си играе с вас
Веднъж иска дълга връзка и семейството, а в следващия момент е променил рязко своите желания и предпочита, своята свобода пред възможността да бъде с вас. Неговото поведение е променливо и непрекъснато ви дава противоречиви сигнали, както за любовта му към вас, така и за смисъла на отношенията ви.

7. Той се срамува от вас 
Няма желание да ви запознае, нито със своите близки и роднини, нито пък с приятелите му, поради простата причина, че се срамува от вас. Крие връзката ви от близкото си обкръжение и в никакъв случай не иска да ви виждат заедно на обществени места. 

8. Прекалено властен е и непрекъснато ви кара да избирате
Той контролира всичко във връзката и често пъти ви оставя пред свършен факт. Кара ви да избирате пред това да бъдете с него или да се виждате със своето семейство и приятели. Опитва се постоянно да ви контролира и е създал чувство за страх във вас.