Още 21 причини защо добрите момичета печелят място в рая, а лошите - в мъжките сърца

  • Сподели:
Още 21 причини защо добрите момичета печелят място в рая, а лошите -  в мъжките сърца

Поради големия интерес ви представяме втора част на цитатите от книгата на Шери Аргов "Мъжете си падат по кучки".

1. "Причината поради която доброто момиче жертва своите интереси , е свързана с липсата на самочувствие. Често доброто момиче се отказва от нещо, защото смята, че той няма да я харесва такава, каквато е."

2. "Когато вие харесвате живота си такъв, какъвто е – с него или без него , мъжът ще ви приеме и ще ви оцени такава, каквато сте."

3. "За него тя ще си остане кучка, ако той винаги трябва да внимава как се държи."

4. "Мъжете лесно сменят скоростите между романтичното и практичното  - умее го и кучката. Тя говори с мъжете на техния език."

5. "Ако той не се отнася добре към себе си, никога няма да се отнася добре към вас."

6. "Кучката никога не се старае да впечатлява."

7. "Ако смятате, че ще съжалявате за нещо, което давате, не го давайте. Дайте само онова, което можете. Така ще останете през цялото време здраво стъпила на земята с двата крака."

8. "Обичай първо себе си и ближният ти ще се чувства по-щастлив до теб."

9. "Доброто момиче раздава прекалено много от себе си, когато желанието да достави удоволствие на мъжа стане по-важно за нея от това да достави удоволствие на себе си."

10. "Ако установите, че влагате прекалено много, връзката най-вероятно не е добра за вас. Щастливата връзка протича без усилие."

11. "Той напълно ви игнорира, когато мрънкате. Но щом говорите чрез действията си, мъжът ви забелязва."

12. "На мъжете ще им се размине това, което вие оставите да им се размине."

13. "Отрицателното внимание също е форма на внимание. То дава на мъжа увереността, че ви притежава напълно."

14. "Когато се отнасяте към него като с приятел, той ще се доближава до вас. Защото се стреми към близост, но в същото време иска да бъде ловец."

15. "Малкото отдръпване, съчетано с добър самоконтрол, го кара да се притеснява, че може да ви загуби."

16. "Ако му отнемете задълженията и почнете да хвалите някой друг за това колко добре ги върши, внезапно той ще пожелае да ги получи обратно. Запомнете: мъжете имат нужда от прилъгване!"

17. "Той лесно забравя каква жена има до себе си , ако не му го напомняте."

18. "Много жени говорят, когато са нервни. Мъжете възприемат това като знак за несигурност."

19. "Мъжете искат жените да си мислят, че пред тях  са отворени много врати, дори да не е така. Правят го, за да изглеждат по-привлекателни за жените."

20. "Поуката, която можем да си извлечем, е да не го приемаме лично, когато мъжът не се обади ден-два. Понякога изглежда сякаш ви игнорира, но всъщност той ви прави прикрит комплимент: толкова много ви желае, че не иска да се издаде."

21. "Жените владеят положението, защото владеят секса. В интерес на истината, жените разполагат с по-силно влияние, отколкото си мислят. Много мъже вярват, че това ги поставя в неблагоприятно положение."