От кои жени мъжете бягат като дявол от тамян?

  • Сподели:
От кои жени мъжете бягат като дявол от тамян?

Очевидно е, че не всички мъже харесват един и същ тип жени. Няма перфектна външност или характер. Има обаче няколко специфични по-изразени черти при някои дами, които отблъскват мъжете.

Общо взето - мъжете отбягват определени типове жени. Вижте кои са те:

1. Супер силната

Малко мъже биха се срещали с жени, чиито мускули са по-големи от техните. Супер силните жени създават чувство на малоценност в противоположния пол. За мъжете, силата и егото им се крият в това да предпазват и защитават жената, а не обратното.

2. Празноглавата

Празноглавата жена е атрактивна и секси, но е.. празноглава. В нея мъжете не могат да намерят нищо повече от хубаво тяло и хубаво лице и не могат да водят интелектуални разговори с нея.

Замислете се, няма ли да ви омръзне постоянно да обяснявате на човека до вас абсолютно всичко? Те интерпретират всичко, което им кажат както им е удобно и си създават свои собствени изводи. Въпреки че мъжете харесват красивите жени, ако не намират дамата си за интелектуално надарена, обикновено я оставят.

3. Детинската

Вдетенената жена отказва да порасне. Тя винаги ще очаква нейният мъж да се държи с нея като с дете и да я глези. Тя си търси баща, а не партньор. Както жените не искат да са като майки за мъжете си, така и мъжете не искат да са бащи за жените си. В началото повечето мъже намират детинското поведение за привлекателно, но след време си правят други изводи.

4. Злобната кучка

Тя търси вината във всички останали, но не и в себе си. Винаги има към кого да насочи злобата си. Тя често омаловажава другите и е щастлива, когато други хора страдат. Злобната кучка е много егоистична и мисли само за себе си. Повечето мъже избягват този тип жени и мислят, че е по-добре да стоиш настрана от тях. 

5. Оплакващата се

Този тип жена има проблеми със всичко и е неблагодарна. Независимо какво направи или й купи мъжът й, никога не е достатъчно. Тя ще продължи да се оплаква постоянно и за всичко, и ще мрънка на приятеля си. Мъжете мразят този тип жени.

6. Ревлата

Да бъдеш емоционален не е лоша черта, но ревлите са жени, които използват силата на сълзите си като оръжие за да постигнат каквото искат или за да докажат, че са прави. Всъщност, мъжете не обичат прекалено емоционалните жени, които плачат за най-малкото нещо. Мъжете избягват такива жени.

7. Златотърсачката

Парите са всичко за нея! Иска да се омъжи за богаташ, за да вземе парите му. Всички сме чували за този тип, а и несъмнено всеки познава поне една такава жена. Тези жени искат постоянни подаръци и пътувания, за да им се докаже любовта към тях. Обществото не приема материалните момичета добре, но самотните мъже на средна възраст със стабилни доходи много ги харесват.

Ако си мислите че мъжете, които се срещат с такива жени нямат представа какво целят партньорските им, жестоко се лъжете. И все пак, повечето мъже не искат да им обръщат внимание само заради размера на портфейла им.

8. Разговорливата

Тя не спира и не спира да говори. Говори с часове на всякакви теми, а приятелят й е задължен да я изслуша, ако той реши да каже нещо най-вероятно ще бъде прекъснат. Тя обича да клюкарства и често говори безсмислици, просто за да каже нещо. За няколко дни мъжете могат да изтърпят такава жена, но след малко повече време мъжът до нея най-вероятно ще се опита да се отърве от нея.

9. Флиртаджийката

Флиртаджийката излиза постоянно и ходи навсякъде, непрекъснато се запознава с нови хора, главно мъже, с една единствена цел - свалки. Тя флиртува с всеки, който си хареса. Не може да бъде вярна, защото постоянно има нужда от всеобщата обич и внимание, а когато го получи се възползва. Тя изневерява отново и отново, а дори да почувства вина - все някога ще го направи пак. Мъжете, които си търсят сериозна и дълга връзка стоят далеч от такива жени.

10. Пепеляшката

Като в приказките, този тип жени живеят в своя приказен измислен свят, където реалността е игнорирана и където мъжът на мечтите й е чаровен принц на бял кон, който е чакала цял живот. Твърде е обсебена от идеята мъжът й да бъде перфектен. С толкова изисквания, малко мъже биха се задържали до жена тип Пепеляшка.

Източник: Rox.bg

От кои жени мъжете бягат като дявол от тамян?

Отношения. Снимка: wallpapermania.eu