Отвъд дълбините с мъжа Скорпион

  • Сподели:
Отвъд дълбините с мъжа Скорпион

Дати: от 23 октомври до 21 ноември

Модалност: Фиксирана

Елемент: Вода

Управляваща планета: Марс (традиционно) и Плутон (модерно)

Ключови думи: Напрегнат, страстен, емоционален, потаен, сексуален, чувствен, дълбок, отмъстителен, пазител, лоялен, страшен.

Известни мъже от зодиакален знак Скорпион: Франк Оушън, Марк Ръфало, Джими Кимъл, Майкъл Страхан, Адам Драйвър, Леонардо ди Каприо, Дрейк, Райън Рейнолдс, Пен Баджли, Шон Комбс, Райън Гослинг, Одел Бекъм младши, Френч Монтана, Пен Баджли.

Абсолютно най-доброто съвпадение за Скорпион е водачът Рак. Има естествена съвместимост между знаците на един и същи елемент и те са сходни за доверие и интимност. По същия начин Скорпион и Риби се разбират невероятно. И двамата са дълбоки мислители с мощна интуиция - сякаш могат да четат мислите на другия.

Девите също са страхотни съвпадения за Скорпион. Никой друг знак не е толкова отдаден на своя любовник, както Девата, и когато Скорпионът разпознае колко отдаден е любовникът му Дева, това създава супер-здрава връзка. Телецът - зодиакалната противоположност на Скорпион - има фокус върху удоволствието, което Скорпионът ще обича, а Телецът може също да научи Скорпиона да бъде малко по-практичен.

Понякога Близнаци може да привлече вниманието и на Скорпион – освен че са два от най-мразените знаци на зодиака, те нямат много общо, но са тотално различни. Понякога на Скорпионите им е трудно да общуват с Лъвовете. Скорпионите са склонни да бъдат по-затворени и потайни, докато Лъвът е общителен. Интелектуалният Водолей е целият ум, докато Скорпионът е целият чувства. Водолеят може да мисли, че Скорпионът приема нещата твърде лично и е прекалено драматичен, докато Скорпионът може да види Водолея като студен или безчувствен. Въпреки това, наличието на несъвместими слънчеви знаци не означава, че връзката е обречена - а просто означава, че може да се наложи да положите малко повече усилия, за да просъществувате. Съвместимостта е много повече от вашия слънчев знак, така че ако вашите лунни знаци или друга част от вашите рождени карти се съчетават добре, може да сте астрологично благословен със съвпадение.

Сексът със Скорпион е преживяване, променящо живота. Тази зодия приема секса много сериозно – това е преживяване на цялото тяло, пълен ум и пълен дух. Те вероятно ще предложат нови изживявания, експерименти и секс удоволствия, които да изпитвате заедно.

Скорпионите си падат по игрите, така че ще им хареса ако им изпратите снимка по секси бельо.

Скорпионът е парадокс. Неговият знак е фиксиран, което означава, че е лоялен, отдаден и праволинеен, но също така е воден знак, което означава, че е емоционално променлив и изпълнен със страст. Той се управлява съвместно от Плутон - планета на трансформация и промяна, и Марс - огнената планета на действието и енергията, което води до мистериозна фигура. Имаме си работа със скрит вулкан с интензивност точно под повърхността. Неговият знак е един от най-интимните и той е тип "всичко или нищо", така че ако пречупи стените си, можете да бъдете сигурни, че е напълно очарован от вас.

Но за да се свържете наистина към Скорпиона, трябва да се отворите към него. Той може да надуши повърхностностно отношение от една миля, така че ако не се държите истински с него, той няма да се интересува от вас дълго време. Скорпионът се интересува само от някой, който искрено иска да го опознае. Той има пластове и слоеве, но когато ви се довери достатъчно, за да се отворите и вие достигнете до сърцевината на това което наистина е той, определено си заслужава. 

Въпреки цялата интензивност и емоционална драма, за които на Скорпионите им се носи лоша репутация, страстта и любовта, които имат, са трудни за преодоляване. Той ще създаде връзка с вас, която никога няма да забравите.