Пълен любовен хороскоп за 2019

  • Сподели:
Пълен любовен хороскоп за 2019

Прасето е последното животно в 12-годишния цикъл на китайския хороскоп. То е знакът, който подрежда последните акорди и се подготвя за нов етап от живота си.

Независимо от това колко много се стремим към кариера и материално благополучие, все още поставяме любовта и взаимоотношенията с любим човек на първо място.

Лесни флиртове много романтични истории и познати остават в годината на кучето. А в частната сфера е време да поемете инициативата в ръцете си.

Годината на Жълтото прасе е доста плодотворна за приятни изненади и щедра за раждане на деца. Затова решихме, че е време да разберете какъв вид астрологична прогноза за 2019 се очаква в любовната сфера за всеки знак на зодиака.

Овен

За самотният Овен добрата новина идва: любовта ще дойде изведнъж и в най-неочаквания момент. Така че не игнорирайте нови познати и флиртувайте смело. Не са изключени нови романси в годината на Жълтото прасе. Овенът в никакъв случай не трябва да гони по две зайчета, защото може да пропуснете правилния партньор. Трябва също така да обърнете специално внимание на външния вид

Семейният Овен очаква хармоничен и нежен период с половинката. Идеалното време за раждане на дете, особено ако младите семейства отдавна мечтаят за това. Но самотните хора трябва да бъдат внимателни в интимните отношения, защото Жълтото прасе наистина иска да им донесе деца.

Телец

Представители на този знак трябва да се вземат в ръце. Достатъчно вече се водехте от страст и изкушения. Това е идеалната година за опростяване на личния ви живот. Ако живеете в апартамент под наем, трябва да положите усилия да купите жилище, освен това Жълтото прасе ще допринесе за вашите усилия.

Това поведение ще ви остави без нищо. И друг мъдър съвет от свинята: бъдете по-малко ревниви, тъй като няма специална причина за такива сцени. Ако човека до вас планира да легализира връзката ви, тогава е време да предприемете тази крачка.

Но сватбата е по-добре да направите само с роднини и приятели и да отидете някъде на топло заедно. В крайна сметка има голяма вероятност други да развалят семейния ви живот в самото начало.Семейният Телец също трябва да се държи на разстояние от приятели и роднини. Сред тях има много завистливи хора, които могат да му спогодят мръсни трикове.

Близнаци

Близнаците в годината на Земното прасе, което значи че ще бъде в непрестанно внимание и обожание от фенове. Това е важно, за да направите правилния избор навреме. Астролозите съветват бързо да се сбогувате с ергенския и момински живот. В края на краищата тези, които намерят сили да се откажат от вниманието на всички през 2019 г., ще се радват на луксозен семеен живот.

Ако не искате да носите пръстен на пръста си, опитайте се да започнете със съжителство.

Рак

Ракът в годината на Жълтото прасе ще имат цяла армия от ухажори, но няма хоризонт, който да е надежден и красив във всяко отношение. Но през 2019 г. всичко зависи от вашата инициатива. Трябва да изберете човек, който да е сред приятеля ви. Трябва да слушате не сърцето или ума, а естествената ви интуиция. Но не трябва да се отказвате от нови познати, защото те могат да допринесат и в други области на живота ви.

Също така, Жълтото прасе обещава на Рак големи промени във външния вид. А любовта ще ги вдъхнови. Представители на този знак просто ще цъфтят. Между другото, ако се страхувате да предприемете сериозни стъпки в личния си живот, не се притеснявайте,тази година ще се погрижи за финансовата страна на нещата.

Семейният рак трябва да бъде по-отворен в една връзка. Опитайте се да се разчупите малко и да си позволите пътуване с близкия до място от вашите мечтин. Като цяло връзките трябва да бъдат украсени с нови емоции и преживявания, иначе бавно и сигурно умират

Лъв

Лъвът през 2019 г. просто не е разпознаваем.Любителите на вниманието и възхищението ще искат силни и постоянни отношения. Те сериозно ще мислят за продължаването на рода. Трябва само малко да намалите кралските си нагласи, в противен случай ще живеете в радост и хармония само с отражението си в огледалото. Основното нещо е да бъдете честни със себе си, а не да избирате човек, който ви съветват роднини и приятели.

Семейните лъвове отново ще преоткрият любовта и дори самите те ще се изненадат колко романтичен характер може да притежават

Дева

Когато Девата спре търсенето на перфектния партньор, 2019 ще я заведа веднага при достоен и надежден избор. Внимание по време на романтични събития, които не могат да ви навредят ще ви разкрият истинската красота на любовта

Астролозите съветват семейните деви да бъдат изключително внимателни през 2019 г. Необходимо е да обърнете повече внимание на семейния живот и в никакъв случай не обменяйте комфорта си с красиво ухажване на новия джентълмен. Знайте тук, че ви чака голямо изкушение. В резултат на това губите семейството си и новият приятел ще избяга, веднага щом му обявите развода си.

Везни

Жълтото прасе съветва Везните през 2019 да бъдат по-активни и по-решаваща, ако въпросът засяга избора на партньор за живота. Не отивайте начело, по-добре е да мислите за бъдещето. Годината на земното жълто прасе е идеалното време за личен живот. Ходете по-често в обществото, на различни събития и не си стойте у дома. И за да се срещнете с вашия човек, трябва да възстановите реда във вашия вътрешен свят.

Семейните везни трябва да работят за продължаването на рода. Трябва също да се притесняват за разширяване на жилищното пространство

Скорпион

Няма нищо свръхестествено в личната сфера на Скорпиона през 2019 г. Но си струва да се отдръпнете от бившите партньори. Освен това Жълтото прасе ще реши да ви запознае с много хубав и богат човек. Любовният хороскоп за 2019 г. препоръчва представителите на този знак да поставят личната сфера в приоритет, като отнемат малко от работното си време.

Включете естествения си чар, а също и хибернация на вътрешните си демони. През 2019 г. трябва да направите отстъпки, за да запазите семейството си.

Стрелец

Любовният хороскоп за 2019 г. прогнозира за Стрелеца море от чар и интелигентност, което ще помогне да се постигнат големи успехи с противоположния пол. Ако използвате усмивката си и хитри трикове, тогава няма да имате равни. Ще има много конкуренция и критици, но в крайна сметка ще бъдете победители. Само, че това не означава, че можете да се отпуснете сега и просто да чакате.

Стрелецът през 2019 г. ще бъде трудно да устои на изкушенията и да каже "не" на друг ухажор. Но това не е от учтивост, а от липса на внимание. Поради това е по-често да общувате с другата половинка, за да избегнете изкушението.

Козирог

През 2019 г. Козирог трябва да бъде смело отворен за промяна, тогава личният живот ще му се подобри незабавно и любовта ще живее вечно в сърцето му. Ако искате, можете да промените прическата, цвета на косата и изображението си.

Семейният Козирог е време да мисля за продължаване на вида. Няма значение дали са деца или внуци, сега е подходящо време за раждането на нов живот.

Водолей

Ако Водолеят иска да украси живота си със силни взаимоотношения, тогава си струва да обърне много внимание на признаците на съдбата. Не мислете, че любовта ще се влее в живота ви неочаквано, всичко ще бъде постепенно. Може би старото приятелство ще се превърне в шикозна романтика. Основното нещо – не пропускайте момента.

Тези, които са в една връзка, трябва да бъдат подготвени за ревността на любимия човек. Какво да направя, ако всички около теб се побъркат. Основното нещо е да не давате причина за скандал, а също и да се запази чистата репутация на семейния партньор

Риби

Любовният хороскоп за 2019 обещава на Риби не само скучен живот, а и солидна романтика. Взаимна любов е това, което ви очаква през 2019 година. Жълтото прасе обаче съветва Рибите да посещават курсове по психология, за да оцветят връзката си с избрания човек

Не без объркване. На пръв поглед новите взаимоотношения дори може да изглеждат неприятни, но през втората половина на годината ще се изкачите на крилете на любовта. Семейната риба ще бъде щастлива и спокойна през цялата година.

Както можете да видите, Земното жълто прасе ще се занимава с подреждането на личния живот на всички знаци на зодиака. Никой няма да остане без внимание. Ако вярвате, че смисъла на живота е любовта, тогава всички ще я открием през новата 2019 г

Източник: drugitenovini.com