Пет неща, които трябва да знаете за Зодия Рак

  • Сподели:
Пет неща, които трябва да знаете за Зодия Рак

Ако искате да опознаете по-добре представителите на зодия Рак е добре да прочетете следващите няколко реда, така ще придобиете представа, какво може да очаквате от тази зодия.

1. Предан към най-близките си хора

Ракът е една от зодиите, която най-силно държи на семейството и когато, става на дума за тяхното здраве и щастие, той е жертвоготовен и отдаден на своите близки. Раците обичат топлината на дома и са способни, да вложат много време и усилия, за да го направят достатъчно комфортен и уютен за своето семейство. Най-близките хора са от първостепенна важност и когато те имат нужда от подкрепа, Ракът винаги е готов да откликне на тяхната молба.

2. Грижовен

Ракът за секунди може да се преобрази в лекар, болногледач и билкар. Когато неговите близки имат здравословен проблем, Ракът не се замисля и влага всичките си сили и грижовна отдаденост, за да им помогне. Тази зодия разполага с много и най-различни лица, но когато стане въпрос за здравето на неговите близки, Ракът се превръща в жертвоготовен ангел хранител.

3. Лицемерен и злопаметен

Може да се каже, че Ракът спокойно задминава Близнаците по настроения и превъплъщения,  докато в един момент е мил и грижовен в следващия момент става заядлив, нетърпелив и злобен. Тази зодия е истинска загадка и е трудно човек да отгатне на какво точно се дължи бързата промяна в настроението и емоционалната нестабилност.

Ракът кипи от емоции, които го карат да изстрелва думите още преди да е разбрал каква е темата на разговора. Той просто пали от раз, а неговото прикрито лицемерие, е способно да накара човек да се почувства спокоен за известно време, след което отново вижда променливия характер на Рака. Днес може да говори едно и да е напълно убеден в своите твърдения, а утре да е на противоположното мнение.

Обича да преиграва и когато не му изнася дадена ситуация може да се преобрази в дългоизстрадала жертва.  Ракът е способен да влезне в ролята на различни личности за минимален период от време и няма как човек да остане сигурен коя е неговата истинска същност и кои са безбройните маски, с които успешно играе своята мелодрама.

Ракът е злопаметна личност, която си спомня и най малките подробности от момента, в който сте го засегнали по някакъв начин, дори и този момент да е бил преди много години, Ракът не забравя лесно обидите.

4. Раздразнителен

Този зодиакален знак може да се вбеси само от една безобидна забележка, просто защото е прекалено емоционален и винаги очаква най-лошото в хората, затова и постоянно е на щрек. Ракът се вбесява, когато неговото мнение не е чуто. Вбесява се когато смята, че светът се върти около него и останалите хора непрекъснато го критикуват безпричинно.

Дори и да няма капка истина в това, той е напълно убеден, че трябва да подходи агресивно към всяко малко нещо, което не му е харесало. По природа нетърпелив, той не премълчава истината на никой, даже е способен и малко да я поукраси, за да вкара повече драматизъм, отколкото е нужно.

5. Емоционален

В Ракът непрекъснато бушуват най-различни емоции и чувства  - от щастие до болка, сантименталност, неизживени мечти, лоши спомени и всички тези негови мисли го преобразяват до такава степен, че в очите на останалите започва да изглежда като не особено стабилен.

Докато се усмихва и ви ласкае е способен да обърне страницата и да си спомни нещо в далечното минало, което не му е харесало, след което без причина да промени своето изражение и отношение към вас. Ракът е непозната територия и малцина са тези, които са успели да достигнат до най-съкровените тайни на тази зодия. Неговите променливи емоции го карат да се чувства уморен, изхабен и още по-изнервен на заобикалящия го свят.